注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

深圳英语家教

深圳潜龙家教 www.szqljj.com

 
 
 

日志

 
 
关于我

我来自山清水秀,人杰地灵的湖南,从事英语家教教学,追求卓越人生,真情待人,热心助人,欢迎八方来客光临!

网易考拉推荐

英语名词 代词 冠词 形容词 副词 介词 复习题  

2010-02-16 21:56:41|  分类: 英语题型 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

英语名词 代词 冠词 形容词 副词 介词 复习题

【名词】
选择正确答案
1. There are forty ______ in our school.
A. women teachers B .teacher women C. woman teachers D. women teacher
2. Mr. Li is one of ______ in the hospital.
A. most popular doctors B. the most popular doctors
C. most popular doctor D. the most popular doctor
3. The sign "NO PHOTOS" means that you can't ______.
A. take pictures B. bring in pictures C. buy any photos D. sell any photos
4. Some of the boys in ______ are afraid of maths exams.
A. Class Three B .the Class Three C. Three Class D .the Three Class
5. Have you got any ______ for us this time?
A. pieces of message B. piece of messages
C. pieces of messages D. messages
6. ______, those mountains will be covered with trees.
A. In a few years time B. After a few years time
C. In a few years’ time D. After a few years time
7. Hong Kong is an SAR while Macao is another. So there are ______ in China.
A. both SAR B. both SARS C. two SAR D. two SARS
8. Look! There are ______ stars up there in the ______.
A. thousands of; sky B. thousands of; air
C. thousand of; sky D. thousand of; air
9. My father lived in ______ for some ten years.
A. city Beijing B. the Beijing city C. Beijing of city D. the city of Beijing
10. Just from the ______ I know it's Liu Minjun.
A. noise B. voice C. sound D .sing
11. —Where are the other two students?
—They're in ______.
A. teacher's office B. teachers' office
C. the teacher office D. the teachers' office
12. —How many ______ have you next term?
—Let me see. We'll have eight.
A. lesson B. subjects C. days D. class
13. My uncle's full name is David Edward Hartpode. His family name is ______.
A. Edward B. Hartpode C. David D. David Hartpode
14. He writes more carefully than ______ in his class.
A. any student B. any other student C. any other students D. all students
15. This new kind ______ can do half the work.
A. of tractor B. tractor C. of a tractor D. a tractor
16. John is very happy to have a ______ training.
A. two weeks B. two-month C. two-weeks D. two-months
17. My brother is always careless. He always makes ____
A. mistakes B. mistake C. mistook D. some mistake
18. Mr. Green is nearly ______.
A. two metres high B. two metres tall C. high two metres D. tall two metres
19. Mr. Smith is an ______.
A. English B. English man C. Englishman D. Englishmen
20. A group of ______ are talking with two ______.
A. Frenchmen; Germans B .Frenchmen; Germen
C. German; Frenchmen D Germans; Frenchmans
【代词】
单项选择
1. ______ the twins enjoyed ______ at the party yesterday.
A. Both; them B. Both; themselves C. Neither; them D. All; themselves
2. —Which do you prefer, a bottle of orange or a cup of tea?
—______, thanks. I'd like just a cup of water.
A. Either B. Neither C. Both D. None
3. —Would you like ______ milk in your tea?
—Yes, just ______.
A. any; little B. some; a little C. much; a few D. a little; some
4. There is______ to do this evening.
A. much nothing B. many nothing C. nothing much D. nothing many
5. The two friends were so pleased to see each other that they forget ______.
A. anything else B. something else C. nothing else D. everything else
6. —Is this your shoe?
—Yes, it is. But where is______?
A. the others B. another C. other one D. the other one
7. What I want to say is ______English is a very useful language.
A. it B. this C. that D. those
8. They have an English lesson ______ day, Monday, Wednesday and Friday.
A. each other B. every other C. some others D. another more
9. We found______ very important to learn a foreign language well.
A. this B. that C. it D. it's
10. —______ is Lily like?
—Oh, she's tall and thin.
A. How B. Who C. Which D. What
11. —Would you like milk or orange?
—_______ I prefer water.
A. Each B. Neither C. Either D. Both
12 .—Oh, there is someone in the room.
—______ must be my mother.
A. There B. She C. This D. It
13. Betty and John have come back, but _______ students in the class aren't here yet.
A. the other B. others C. another D. the others
14. ______ of us has read the story.
A. Some B. Both C. All D. None
15. —Which of her parents is a doctor?
—________.
A. Any B. Either C. Both D. All
16. I have bought a new watch because my old ______ doesn't work.
A. it B. one C. that D. this
17. —Is this dictionary _______ or _______?
—It's mine.
A. your; hers B. your; her C. your; her D. yours; hers
18. There is ______ water in my glass. Will you please give me ______.
A. little; some B. few; any C. few; some D. little; any
19. —______pencil-box is this, Patrick?
—It’s ______
A. Whose; mine B. Who’s; mine C. Whose; my D. Who’s; my
20. —The pen is _______. She wrote _______ name with it _______.
A. hers; her; herself B. her; hers; her
C. her; hers; herself D. her; herself; hers
【冠词】
用适当的冠词填空,不需要冠词的空白处填“×”
1. Tomorrow is ______ Teachers' Day and we'll make ______ card for our English teacher.
2. The bus is running about seventy miles_____ hour.
3. Mary is interested in ______ science.
4. Some people don't like to talk at ______ table.
5. Last night I went to______ bed very late.
6. Don't worry. We still have ______ little time left.
7. What ______ beautiful day! And what ______ fine weather!
8. In ______ winter it is cold in ______ Beijing and warm in ________Shanghai.
9. John is______ cleverest boy in his class.
10. We can't live without ______ water or ______ air.
11. Tomorrow Mr. Smith will leave Paris, ______capital of______ France, for Washington by______ air.
12. We were having______ lunch when they came in.
13. This is ______ book you gave me last week.
14. What did you do ______ last Saturday?
15. March 8 is ______ Women's Day.
16. If ______ weather is fine tomorrow, we will go to the park.
17. I prefer playing ______ piano to playing ______ basketball.
18. At ______ age of five, he read a lot of books.
19. Tom and Lucy are of ______ same age.
20. ______ harder we study, ______ more we learn.
【数词】
选择填空
l. September is the ________ month of the year.
A. eighth B. ninth C. tenth D. eleventh
2. The People's Republic of China was founded ________
A. on October the first, 1949 B. in October the first ,1949</P< p>
C. on October one, 1949 D. on October first one, 1949
3. There are ________ days in a year.
A. three hundreds and sixty-five B. three hundreds and fifty-six
C. three hundreds of sixty-five D. three hundred and sixty-five
4. There are ________ days in February.
A. thirty B. thirty-one C. twenty-eight D. twenty-six
5. The film begins at 4:15. The right answer of “4:15” is _______
A. four fifth B. fifteen four C. four fifteen D. a quarter to four
6. ________is seventy seven.
A. forty and four B. thirty-seven and forty
C. forty or thirty-seven D. seventy of seven
7. What row are you in? I am in ________.
A. Row One B. Row First C. Row one D. One Row
8. How many months are there in a year? There are _______
A. eleven B. twelve C. twenty D. twelfth
9. At the age of ________, he was a worker.
A. twenty B. the twenty C. twentieth D. one
10. The Changjiang River is ________ longest river in China.
A. the first B. the second C. the third D. the fourth
【形容词、副词】
根据A句完成B句,使两句句意一致。
1. A: Their football team is much stronger than the other two.
B: Their football team is ______ ______ of the _____.
2. A: I prefer science to any other subject.
B: I like science _____ _____ any other subject.
3. A: Jane went shopping yesterday, and I went shopping, too.
B: Jane went shopping yesterday and ______ _____ I.
4. A: This room is not big. It can't hold a lot of people.
B: This room is not big_____ ______ hold so many people.
5. A: That machine doesn't work.
B: There is______ ______ with that machine.
6. A: The snow was very heavy last night.
B: It _____ ______ last night.
7. A: His uncle no longer works here.
B: His uncle _____work here ______ longer.
8. A: This is the most important thing at this moment.
B: This thing is _____ important than anything ______ at this moment.
9. A: He was so angry that he couldn't .say a word.
B: He was ______ angry _______ say a word.
10. A: Zhang Tao speaks English better than any other student in his class.
B: ______ speaks English so _____ as Zhang Tao.
【介词】
用适当的介词填空
1. You'd better not go ______ the forest. It's dangerous.
2. Which room are you going to live ______?
3. The building is ______ fire. There're some people ______ the top floor.
4. Before 1990 there was no airline ______ the two cities.
5. It's not good to come late ______ school.
6. What's wrong ______ your bike?
7. Thank you very much ______ coming to see me.
8. I couldn't finish it ______ your help.
9. Don't laugh ______ others’ mistakes.
10. Do the twins look ______ their father?
11. —How do you usually come to school, every day?
—Sometimes ______ bike, sometimes ______ foot.
12. It's very kind ______ you to help me ______ my maths.
13. Don't read ______ the sun. It's bad ______ your eyes.
14. The teacher told us the moon travels ______ the earth.
15. You must learn these words ______ heart, and answer my question______ English.
16. Please meet your uncle ______ noon ______ Saturday.
17. Thanks ______ your help, I finished the work before dark.
18. It's cold and the temperature is ______ zero during the night.
19. The teacher is writing ______ red ink ______ a piece of paper.
20. The children are waiting ______ the gate ______ their mother.
名词答案:1. A 2. B 3. A 4. A 5. D 6. C 7. D 8. A 9. D 10. B 11. B 12. B 13. B 14. B 15. A 16. B 17. A 18. B 19. C 20. A
代词答案:1.B 2.B 3.B 4.C 5.D 6.D 7.B 8.B 9. C 10. D 11. B 12. D 13.A 14.D 15.C 16.B 17. D 18.A 19.A 20.A
冠词答案:1. ×; a 2.an 3. × 4. × 5. × 6. a 7.a; × 8. ×; ×; × 9.the 10.×; × 11. the; ×; × 12. × 13.the 14.× 15. × 16.the 17.the; × 18.the 19.the 20. The; the
数词答案: 1-5 B A D C C 6-10 B A B A A
形容词、副词答案:1.the strongest; three 2.better; than 3.so did 4.enough to 5.something wrong 6.snowed heavily 7.doesn't; any 8.more; else 9.too; to 10.Nobody; well
介词答案:1.through 2.in 3.on, on 4.between 5.to 6.with 7.for 8.without 9.at 10.like 11.by; on 12.of; with 13.in; for 14.around/ round 15.by; in 16.at; on 17.to 18.below 19.in; on 20.at; for

  评论这张
 
阅读(511)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017