注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

深圳英语家教

深圳潜龙家教 www.szqljj.com

 
 
 

日志

 
 
关于我

我来自山清水秀,人杰地灵的湖南,从事英语家教教学,追求卓越人生,真情待人,热心助人,欢迎八方来客光临!

网易考拉推荐

初中三年级英语unit9单元测试题  

2010-03-13 08:38:32|  分类: 英语题型 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

 初中三年级英语unit9单元测试题

    满分:100分  时间:60分钟

I. 选择填空。从A、B、C、D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳答案。(每小题2分, 共20 分)
1. Hearing the news, I was           excited              say a word.
  A. too; to        B. enough; to      C. so; to        D. very; to
2. Deng Yaping is            a ping-pong player.
  A. famous for     B. famous as      C. famous with  D. famous in
3. Tom          the sports club last autumn.
  A. joined     B. took part in   C. took       D. got
4..My sister was born on             .
  A. 1980       B. June,1980        C. June 10,1980
5.John began to learn the accordion          eight.
  A. when he        B. at the age of      C. he was
6.He _____dance when he _____four years old.
  A. could, is  B. can, was    C.could , was  D. can ,is
7. How old were you when you started              English?
  A. learned      B. learn   C. learning    D. learns
8.             did he hiccup? For 5 months.
  A. How long   B. How many   C. When    D. What time
9 Mozart wrote many               of music when he was a Child.
  A. piece     B. pieces     C. slice      D. slices
10.           example, Tiger Woods started golfing when he was only ten months old.
  A. Of     B. To     C. For      D. On
II. 用所给词的适当形式填空或句子首字母填词。(每小题2 分,共20 分)
1.His son ______(start) learning English in the university in 2007.
2.He wants ______(become) a singer in the future.
3. How many ______(play) are there in a football taem?
4. All the _______(run ) are standing at the starting line.
5.Arthur is a _____(love) grandfather.He spends all his time with his grandson.
6.Yang Liping is a famous _____(dance) in China.
7.Today is an ________(usual) day for me and I will never forget it.
8.Mei Lanfang was a great Chinese Opera _________(perform).
9.The students stopped ________(talk) when the teacher came in.
10.The woman was a well-known ______(violin).She played the violin very well.
III. 句型转换。(每小题2 分, 共10 分)
1.Deng Yaping was born in 1973.(就画线部分提问)
                          Deng Yaping           ?
2.The boy slept for one day and a half. (同上)
                                    the boy           ?
3. Kate learned to ride a bicycle when she was ten.(同上)
                         Kate           to ride a bicycle?
4. It took me five years to write this book.(同上)
                                      it              you to write this book?
5. Li Yundi began to learn the piano when he was seven years old.(改为同义句)
Li Yundi began to learn the piano         the                         seven.

IV. 完形填空。(每小题1分,共15分)
Once a king showed two men a large basket in the garden. He told them to (1) it with water from a well. After they (2) their work, he left them, (3), “When the sun is down, I will come and see your work.”
  At last one of them said, “What’s the use of doing this foolish(愚蠢的) work? We can (4) fill the basket.” (5) man answered, “That is none of your business.” The first man said, “You may do (6) you like, but I am going to work at (7) so foolish.” He (8) his bucket(桶) and went away. The other man said (9) word, and kept on carrying (10). At last the well was almost (11).
  As he poured(倒) the last bucket of water into the basket, he saw a bright thing in it. He picked it up. It was a beautiful gold ring (金戒指). Just then the king came. (12) he saw the ring, he knew that he had found the kind of man he wanted. He told him to (13) the ring for himself. “You (14) so well in this little thing,” he said, “(15) now I know I can believe you with many things.”
(  ) (1 ) (A)fill  (B)cover   (C) put   (D) pour
(  ) (2) (A) finished  (B) did   (C) began   (D) had
(  ) (3 ) (A) talking   (B)speaking   (C)saying   (D) telling
(  ) (4) (A) ever    (B) never   (C) easily   (D) no
(  ) (5) (A) The other   (B) Another  (C) One    (D) A second
(  ) (6 ) (A)as   (B)like  (C)unlike    (D) not as
(  ) (7) (A) anything   (B) something (C) nothing  (D) everything
(  ) (8) (A) picked up  (B) put away (C) took away  (D) throw down
(  ) (9) (A)none    (B)some  (C)no    (D) a
(  ) (10) (A) water     (B) basket  (C) well    (D) work
(  ) (11) (A) full     (B) empty  (C) filled   (D) clean
(  ) (12) (A) While   (B) As soon as  (C) Before (D) Since
(  ) (13) (A)give  (B) take (C)keep  (D) put
(  ) (14) (A) have done  (B) will do  (C) do  (D) are doing
(  ) (15)(A) what   (B) why   (C) when  (D) that
 V. 阅读理解。阅读下面两篇短文,从A、B、C、D四个选项中选择正确的答案。(每小题2分,共20分)
A
When Abe Lincoln was just a boy, he had to help his father to look after his farm. It was hard work and there wasn’t any interesting thing for him. Abe wanted to go to school, but there was no school there. Abe was sad most of the time.
Mrs. Lincoln loved the boy very much. She tried her best to make Abe happy. One morning she got up early and went to town. That was a long way and it took her a long time to get to town. She bought something there and started back. And it was late in the evening when she got home.
The next morning Mrs. Lincoln said to Abe, “Today is your birthday. We’re going to have a party.” She put some food on the table, then brought out a present.
“A book!” Abe cried. It was an old book, but he liked it. A smile came to his face. He looked up at Mrs. Lincoln and said, “Thank you, Mum.”

(   ) 1. Abe Lincoln’s father was a ____________.
       A. farmer     B. soldier      C. worker   D. teacher
(   ) 2. Abe Lincoln couldn’t go to school because ______.
A. his family had no money    
B. his mother wanted to teach him herself 
C. he himself didn’t like school  
D. there was no school near his home
(   ) 3. On the farm most of the time little Lincoln was _____.
A. happy    B. unhappy      C. worried       D. angry
(   ) 4. It took Mrs. Lincoln _____ to make a trip to town.
A. a whole day    B. a quarter of a day   
C. three hours   D. two days
(   ) 5. What was the present for Abe’s birthday?
A. A mooncake   B. A new book.  
C. An old book.   D. A school bag.
B
  “Tom? Are you in bed yet?” called Mrs. White. There was no answer. Mrs. White put down her book and went to her 14-year-old son’s room. Tom was sitting in front of a right computer screen (屏幕) on which a colorful dragon (龙) jumped and shouted.
  “Oh, Tom! You’re still playing on that computer. You must stop now, it’s half past eleven. If you don’t go to bed soon, you’ll be very tired tomorrow.” said Mrs. White.
  “But I’ve nearly beaten the dragon.” said Tom. Mrs. White could see the excitement (激动) on her son’s face. She sat down beside him.
  “You are always playing on that computer. You spend more time with this machine than with your family.” she said with a smile. “What’s so special (特别的) about it? Show me what it can do!”
  Tom was very excited. “I think this is a great computer, Mum!” he said happily. “The hardware (硬件) is good. There’s so much memory (内存) and it has some wonderful software programmes. This game, Dragonsplayer, is my favourite, but I sometimes borrow games from Danny and other friends. I don’t have to worry about any infected (被感染的) disks (磁盘) because I have a virus (病毒) detector (监测器) which can go over any disk and check it for viruses. Let me show you!” Tom began tapping (敲打) keys on the keyboard (键盘). The screen changed in answer to his orders (命令).
  “Oh, Tom.” laughed Mrs. White. “I’m sure it’s a wonderful computer, but I’m afraid I don’t know what you’re talking about.”
  (  ) 1. When Mrs. White was calling Tom, he was _______.
      (A) lying in bed reading a book
      (B) on the computer with a dragon
      (C) standing in front of the screen of the computer
      (D) playing computer games in his bedroom
  (  ) 2. From the passage we know that the story happened _______.
     (A) before Tom went to school in the morning
     (B) before Tom went to bed at night
     (C) just as the dragon jumped and shouted
     (D) after Tom had slept for some hours in the evening
  (  ) 3. Tom was very excited because _______.
     (A) he had a radio detector in his computer
     (B) he was worrying about the infected disks
     (C) he had nearly beaten the dragon in computer game
     (D) his mother came upstairs to ask him to go to bed
  (  ) 4. Which of the following is true according to the passage?
     (A) Tom liked playing computer games
     (B) Tom enjoyed playing with real dragons
     (C) Tom hated tapping on the keyboard
     (D) Tom hated teaching his mother how to play the computer
  (  ) 5. How did Tom get on with his mother?
     (A) Mrs. White was very hard on her son.
     (B) Mrs. White loved her son and took good care of him.
     (C) Tom didn’t want to talk about the computer with his mother.
     (D) Tom thought his mother was as wonderful as the computer            game. 
VI. 阅读理解填词。先阅读短文,然后在短文后空白处写出各单词的正确形式,单词的第一个字母已给出。(每小题1.5分,共15分)
 Long, long ago, an old woman became blind(瞎的) after a serious i 1 . She went to see many d 2_, but nobody was able to cure(治愈) her eyes. She was w 3__ enough.
One day, an eye doctor came to her house. He said he c 4__ cure her eyes. The old woman said she wanted to g 5__ him much money if he could cure her eyes. “ But you will get n 6__ if you cannot.” Said the woman.
The doctor f 7__ she was very rich and that there were many good things in her house.
The doctor tried to steal many things from the house. Several days later, the old woman could see with her e 8__ . The doctor asked f 9___ the money. The old woman didn’t give him and said a 10__, “ You haven’t cured my eyes. Before I was blind I could see all the things in my room. But now I can see nothing.”

1.i ______2. d______ 3. w________ 4. c________ 5g. ________. ___
6.n______7. f_______8.e ________ 9.f _________10. a___________


参考答案
I. 1.A. too---to 太激动以至于说不出话  2.B be famous as 以作为---而出名 3.A .join the club参加俱乐部  4.C. 有具体的日子用介词on  5. B .at the age of在---岁时  6.C. 当他四岁时 ,他会跳舞 要用过去时.  7.C. start doing sth 开始做某事  8. A 对时间段提问用 how long  9.B many pieces of music许多首音乐  10.C. for example 短语例如
II. 1.started   2.to become  3.players  4.runners  5.lovely  6.dancer  7.unusual 8. performer   9.talking  10.violinist.
III. 1.When,was born  2. How long, did,sleep 3.When,did,learn 
4.How long,did,take 5. at, age,of
IV. 1.A  2.C  3.C  4.B  5.A   6.A  7.C  8.D  9.C  10.A  11.B 12.B  13.C  14.A  15.D
1.根据下文可知是用水装,因此选择A
2. King布置完任务后,并说 “When the sun is down, I will come and see your work.” 显然不能选择 “finished”。余下的三个选择中,began更加符合文中的情景,因此选择 C。
3.King布置完任务离开时说,因此选择 C
4. 两人中的一人认为,用水装满竹篮是一件愚蠢的工作。因此,never和no是候选,二者比较,只有never符合题意。因此选择 B。
5. 两个中的“另一个”是“the other”; 不定数目中的“另一个”是“another”。因此,因此选择 A。
6根据文章可知,意为:你可以做你喜欢的事.因此选择 A
7. 根据后一句中的went away, 本句应选C: nothing.
8.另一个人什么话也没说,继续挖水,因此选择D
13.国王说你可以自己拥有它 ,用keep,因此选择C.
15. 因为前句中有so, so…that… 意为:如此……以致于……
 国王说:“你把这点儿小事干得这么漂亮,现在许多事情我都可以相信你了。”
V. A. (1) A  (2) D  (3) B  (4) A   (5) C
1.A 原文 “he had to help his father to look after his farm” 部分,得出答案 “A”
2. 原文 “but there was no school there” 部分,得出答案 “D”.
3. 原文 “Abe was sad most of the time” 部分,得出答案 “B”.
4. 原文 “One morning she got up early and went to town.---- And it was late in the evening when she got home.” 部分,得出答案 “A”.
5. 原文 “then brought out a present.“A book!” Abe cried. It was an old book, but he liked it” 部分,得出答案 “C”

  B. (1) D  (2) B  (3) C  (4) A  (5) B
  1.原文 “went to her 14-year-old son’s room. Tom was sitting in    front of a bright computer screen” 部分,得出答案 “D”。
  2.原文 “It’s half past eleven. If you don’t go to bed soon, you’ll be very tired tomorrow” 部分,明确给出故事发生时间 “It’s half past eleven” 答案为 “B”。
  3.原文 “ ‘But I’ve nearly beaten the dragon,’ said Tom. Mrs. White could see the excitement (激动) on her son’s face” 部分中 “have nearly beaten” --- 几乎就打败了,Tom 显得很激动,选项为 “C”。
  4.通读全文表现出Tom 对玩电脑十分感兴趣,选项为 “A”。
  5.选题中词组 “get on with sb” ── 与某人相处,从文中多处看    到 Mrs. White 对儿子Tom的喜爱,关心爱护,选项为 “B”。

VI. 阅读理解填词
1.illness  2doctors  3.worried  4.could  5.give  6.nothing
    7.found  8.eyes   9.for   10angrily

  评论这张
 
阅读(1581)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017