注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

深圳英语家教

深圳潜龙家教 www.szqljj.com

 
 
 

日志

 
 
关于我

我来自山清水秀,人杰地灵的湖南,从事英语家教教学,追求卓越人生,真情待人,热心助人,欢迎八方来客光临!

网易考拉推荐

深港版小学四年级英语期末试卷(第7册)  

2010-03-24 10:13:39|  分类: 英语题型 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

  深港版小学四年级英语期末试卷(第7册)

             龙岗区2008-2009学年第一学期期末

                 小学四年级英语学业评价试题

                      (时间:50分钟)

                       听力部分(60%)

一、听录音,写出听到字母相邻两边的字母的大小写。念两次。(8%)

二、听录音,将未听到的单词或词组的编号填入括号内。念两次。(8%)

(    )1. A. their               B. throw                 C. thirsty

(    )2. A. June               B. July                  C. January

(    )3. A. silly                B. song                  C. skip

(    )4. A. beach              B. bank                  C. before

(    )5. A. also                B. above                C. another

(    )6. A. a gift shop           B. a toy shop            C. a pet shop

(    )7. A. eat dinner           B. buy clothes           C. get money

(    )8. A. National Day        B. Christmas Day         C. Children’s Day

三、听录音,选出你听到的句子中包含的单词,并将其编号填入括号内。念两次。(8%)

(    )1. A. bread                B. coffee                C. butter

(    )2. A. dumplings            B. noodles              C. sandwiches

(    )3. A. August               B. April                 C. October

(    )4. A. the bank             B. the cinema            C. the bookshop

(    )5. A. calendar             B. card                  C. photo

(    )6. A. race                 B. skip                  C. ball

(    )7. A. go                   B. going                 C. do

(    )8. A. camera              B. lunchbox               C. game

四、听录音,将听到的句子的编号填入括号内。念两次。(10%)

(    )1. A. It’s time to clean the house.

B. It’s time to buy new clothes.

C. It’s time to eat a big dinner.

(    )2. A. It’s going to be lots of fun.

B. I’m going to visit family and friends.

C. I’m going to get lots of lucky money.

(    )3. A. Do we have any biscuits or chips?

B. Are there any vegetables or eggs?

       C. Is there any meat or rice?

(    )4. A. We’re going to buy some milk.

B. Dad’s going to take us to a nice restaurant.

       C. They’re practising for Sports Day.

(    )5. A. These are our raincoats.

B. These are their raincoats.

C. These are their sunglasses.

(    )6. A. There’s a bird beside the door.

B. There’s a bird above the door.

C. There’s a bird between the two doors.

(    )7. A. Do you have any games?

B. Do we have any money?

C. Do they have any paper?

(    )8. A. My birthday is on March 25.

B. My birthday is on April 10.

C. My birthday is on August 1.

(    )9. A. Look! He is throwing a ball.

B. Look! He is catching a ball.

C. Look! She is throwing a ball.

(    )10. A. What would you like, Mark?        B. What do you like, Mark?

C. What would they like, Mark?

五、听录音中的对话,判断所给图片与录音内容是否相符,相符的在圆圈内打√,不符的打×。念两次.(6%)

六、听录音中的问句或答句,选择正确的答句或问句,将其编号填入括号内。念两次。(8%)

(    )1. A. I can sing a song.                     B. I’m singing a song.

C. I’m going to sing a song.

(    )2. A. It’s a birthday calendar.                 B. It’s blue.    

C. It’s in my schoolbag.

(    )3. A. What do you usually do on New Year’s Day?

       B. What are you going to do on New Year’s Day?

       C. Where are you going on New Year’s Day?

(    )4. A. Yes, there is.                B. Yes, there are some vegetables.      

C. There’re some vegetables but there’s no rice.

(    )5. A. No, they’re our lunchboxes.      B. No, they’re their lunchboxes.

       C. No, they’re lunchboxes.

(    )6. A. Yes, he can.        B. Yes, he is.         C. No, he can’t.

(    )7. A. What would you like?           B. What do you like?

       C. What do you have?

(    )8. A. Where’s the bank?              B. What do you want to do?

       C. Whose paper is this?  

七、听录音中的短文,将左侧、中间、右侧三项相关的内容用线连接起来。念两次。(5%)

八、听录音,填出所缺单词。念两次。(7%)

1. _____________ is the eleventh month in a year.

2. There is a _______________ beside the post office.

3. ----- Are you ____________?

  ----- No, I’m a little _______________.

4. Excuse me, where’s the _____________?

5. Let’s go to the mall to buy a ______________ and some milk.

6. I can see a bird __________ the light.

 

笔试部分(40%)

一、判断划线部分字母的发音,相同的打“√”,不同的打“×”。(2%)

(    )1. say     stay           (    )2. bread   meat

(    )3. list      gift            (    )4. photo   coffee

二、词汇。

A.补全单词,将正确答案的编号填入题前括号内。(5%)

(    ) 1. r__ __dy            A. ea               B. ee       

(    ) 2. __de__             A. i, a               B. i, e      

(    ) 3. l__ck__             A. u, y              B. i, e     

(    ) 4. p__ __m            A. eo               B. oe       

(    ) 5. b__ __ch            A. ee               B. ea

B.选词填空,请将正确答案写在横线上。(5%)  

 decorations      also     going     would    about     

1. I’d like a cup of coffee. How _______ you?

2. They are _______ to clean the house.

3. I’m _____ going to eat a big dinner on New Year’s Day.

4. Mum is going to buy some New Year _____________.

5. ---- What ______ you like?  ---- I’d like a bowl of noodles.

三、选择填空,将正确答案的编号填入题前括号内。(13%)

(    )1. My dad’s birthday is ______ February 28.

        A. in                    B. on                  C. at    

(    )2. There’s a bank ________ the camera shop and the restaurant.

A. above                B. beside              C. between

(    )3. ---- Whose map is this?   

---- It’s _______ map.

        A. me                  B. him                  C. her

(    )4. ______ many months are there in a year?

        A. What                B. how                  C. How

(    )5. Peter is going to _______ a ball at Sports Day.

        A. catch                B. throwing              C. catching

(    )6. Are there vegetables _____ eggs on the table?

        A. some               B. and                   C. but

(    )7. ---- Are there thirty days in every month?   ---- ________________

A. Yes, there are.       B. No, there aren’t.        C. Yes, there is.

(    )8. ---- _____ the date today?     ---- It’s January 12th.

        A. What               B. What’s               C. What day

(    )9. We have _____ paper, but we don’t have ______money.

        A. any … any           B. some … any         C. some … some

(    )10. ---- When’s National Day?       

---- ________________.

        A. It’s on June 1st.      B. It’s October 1st.     C. It’s on October 1st.

(    )11. 别人请你再喝一杯茶,你不想喝了,应回答说:

        A. No, thank you.         B. Don’t bring me another cup.

        C. I don’t want it any more.

(    )12. 别人祝你生日快乐,你应说:

        A. The same to you.      B. Thank you.          C. Me, too.

(    )13. 当你向陌生人问路时,应先说:

        A. Excuse me.           B. I’m sorry.            C. Pardon?

四、选择单词的正确形式填空,将答案写在横线上。(5%)

1. I can _______ ( do / doing ) the high jump.

2. Tim is going to ________ ( put / putting ) on new clothes, too.

3. ---- Whose lunchboxes are these?

---- They’re ______ ( us / our ) lunchboxes.

4. Look! The students are ___________( skip / skipping ).

5. I don’t have any _________ ( meat / meats ).

五、根据所学课文内容,填补下列对话中所缺的单词,一空一词。(5%)

Koko: Tomorrow is New Year’s Day. _______ are you going to do?

Pat:  I’m going to visit family and friends. How ________ you, Koko?

Koko: I’m going to make a big dinner for you! What do we have now?

Pat:  We have some eggs, rice ______ vegetables, but we don’t have ______ meat.

Koko: Let’s go shopping this afternoon!

Pat:  Good ________!

六、根据短文内容判断正误,对的在括号内写T,错误的写F。(5%)

Today is October 31. I’m going to be busy. In the morning, I’m going to the pet shop. I need some dog food for my dog. Then I want to go to Sports Club(俱乐部). I’m going to do the high jump there. It’s my favourite sport. Then I’m going to a fast food restaurant and eat some fried chicken. Tomorrow is my birthday. I’m going to eat a big dinner with my family and friends. 

(    )1. I’m going to the pet shop tomorrow morning.

(    )2. My favourite sport is high jump.

(    )3. Today, I’m going to a fast food restaurant and eat some food.

(    )4. My birthday is on October 31.

(    )5. At my birthday, I’m going to have a party.

龙岗区2008-2009学年第一学期期末

小学四年级英语学业评价试题听力材料

听力部分

一、听录音,写出听到字母相邻两边的字母的大小写。念两次。

(各小题字母两次之间停3秒;各小题之间停4秒)

1. Cc         2. Gg         3. Ll         4. Ww

二、听录音,将未听到的单词或词组的编号填入括号内。念两次。

(各小题单词两次之间停2秒;各小题之间停3秒) 

1. their   throw                 2. June   January

3. song   skip                  4. bank   before

5. above   another              6. a gift shop   a toy shop

7. eat dinner   buy clothes     8. National Day   Children’s Day

三、听录音,选出你听到的句子中包含的单词,并将其编号填入括号内。念两次。(各小题句子两次之间停2秒;各小题之间停3秒)

1. Is there any bread or tofu?

2. We eat many dumplings and fried chicken at Chinese New Year.

3. Ken’s birthday is in August.

4. I want to buy some books. Where’s the bookshop?

5. Tim makes a calendar for his mum’s birthday.

6. Look! Bob is running in a race!

7. They’re going to say “Happy New Year” at New Year’s Day.

8. Whose camera is this?

四、听录音,将听到的句子的编号填入括号内。念两次。

(各小题句子两次之间停2秒;各小题之间停3秒)

1. It’s time to eat a big dinner.

2. I’m going to get lots of lucky money.

3. Is there any meat or rice?

4. Dad’s going to take us to a nice restaurant.

5. These are their raincoats.

6. There’s a bird above the door.

7. Do you have any games?

8. My birthday is on March 25.

9. Look! She is throwing a ball.

10. What would they like, Mark?

五、听录音中的对话,判断所给图片与录音内容是否相符,相符的在圆圈内打√,不符的打×。念两次。(各对话中的句子之间停1秒;各对话两次之间停2秒;各小题之间停3秒)

1. ---- Pat, what do you do at New Year’s Eve?

  ---- I usually eat a big dinner with my family.

2. ---- Koko, what would you like?

  ---- I’d like a packet of fries, a coke and some fried chicken.

3. ---- Mum, can you give me a glass of juice?

  ---- Sure. Here you are.

4. ---- Look! Here’s a camera shop!

  ---- Yes! Let’s go!

5. ---- What’s Bob going to do at Sports Day?

  ---- He’s going to do the long jump.

6. ---- Excuse me. Where’s the toy shop?

  ---- Well. It’s between the camera shop and the pet shop.

六、听录音中的问句或答句,选择正确的答句或问句,将其编号填入括号内。念两次。(各小题句子两次之间停3秒;各小题之间停4秒)

1. What are you going to do for Grandma’s birthday?

2. What’s this?

3. I put on my new clothes and get lucky money.

4. Are there any vegetables or rice?

5. Are these our lunchboxes?

6. Look! Is Todd doing the high jump?

7. I’d like a piece of cake.

8. It’s on the ground floor.

七、听录音中的短文,,将左侧、中间、右侧三项相关的内容用线连接起来。念两次。(各句子之间停1秒;两遍短文之间停3秒)

---- Hello, boys and girls!

---- Hello, Miss Wang!

---- Pat, what do you do on Children’s Day?

---- I sing a song, Miss Wang!

---- Very good! What do you do on National Day? Tim, please?

---- I write a poem.

---- So, what do you do on Mother’s Day? En… Hary?

---- I buy some flowers for my mum.

---- Good boy! What do you do on Teacher’s Day? Sue, how about you?

---- Well, I always make a card for my dear teachers.

---- Good idea! Christmas is coming. What are you going to do? …John?

---- I’m going to draw a picture for my friend Tim.

---- Wonderful! You all did a good job, my dear children!

---- Thank you, Miss Wang!

八、听录音,填出所缺单词。念两次。(各小题句子两次之间停3秒;各小题之间停4秒)

1. November is the eleventh month in a year.

2. There is a toilet beside the post office.

3. ----- Are you thirsty?

  ----- No, I’m a little hungry.

4. Excuse me, where’s the supermarket?

5. Let’s go to the mall to buy a hamburger and some milk.

6. I can see a bird below the light.

(听力部分结束,请继续作答笔试部分)

龙岗区2008-2009学年第一学期期末

小学四年级英语学业评价试题

                    答案及评分标准

 

听力部分(共60分)

一、         (每小题1分,每个字母0.5分,共8分)

1. Bb  Dd     2. Ff  Hh    3. Kk  Mm    4. Vv  Xx

二、         (每题1分,共8分)

1. C    2. B   3. A   4. A   5. A   6. C   7. C   8. B

三、         (每题1分,共8分)

1. A    2. A   3. A   4. C   5. A   6. A   7. B   8. A

四、    (每题1分,共10分)

1. C   2. C   3. C   4. B   5. B  

6. B   7. A   8. A   9. C   10. C

五、         (每题1分,共6分)(用T或F表示对错者不得分)

 

√    

√ √   

  

 

 

 

 

六、         (每题1分,共8分)

1. C   2. A   3. A   4. C   5. B   6. B   7. A   8. A

七、         (每题1分,共5分)

八、         (每题1分,共7分)

1. November(未大写扣0.5分)         2. toilet     

3. thirsty   hungry                   4. supermarket   

5. hamburger                        6. below

 

笔试部分(共40分)

一、(每题0.5分,共2分)(用T或F表示对错者不得分)

1. √         2. ×

3. √         4. ×

二、(每题1分,共10分)

  (A)   1. A    2. A    3. A    4. B    5. B

(B)   1. about         2. going       3. also  

4. decorations    5. would

三、(每题1分,共13分)

1. B     2. C     3. C     4. C     5. A    6. B     

7. B     8. B     9. B     10. C   11. A   12. B

13. A  

四、(每题1分,共5分)  (答案未写横线上不得分)

    1. do            2. put          3. our

    4. skipping       5. meat

五、(每题1分,共5分)

    1. What(首字母未大写者扣0.5分)    2. about

    3. and             4. any          5. idea

六、(每题1分,共5分)(用√或×表示对错者不得分)

1. F    2. T    3. T    4. F     5. F

  评论这张
 
阅读(921)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017