注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

深圳英语家教

深圳潜龙家教 www.szqljj.com

 
 
 

日志

 
 
关于我

我来自山清水秀,人杰地灵的湖南,从事英语家教教学,追求卓越人生,真情待人,热心助人,欢迎八方来客光临!

网易考拉推荐

09中考英语真题——动词和动词时态  

2010-04-02 08:46:27|  分类: 英语题型 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
09中考英语真题分类汇编——动词和动词时态
1. The population of the world ____ still ____ now. (09兰州市)
A.has; grown      B.is; growing       C.will; grow       D.is; grown
答案:B
2. Why not________your teacher for help when you can’t finish ________it by yourself? (09兰州市)
A.ask,write       B.to ask,writing      C.ask,writing      D.asking,write
答案:C
3. ---Good evening. I _______ to see Miss Mary.
   ---Oh, good evening. I’m sorry, but she is not in. (09兰州市)
A.have come       B.come             C.came           D.had come
答案:A
4. This type of MP4 is my favorite, but I can’t ________ it. (09兰州市)
A.spend         B.cost              C.pay            D.afford
答案:D
5. The boys arrived late at the cinema, and       the start of the film. (09广州市)
A. caught        B. missed           C. got            D. lost
答案:B
6. As we know, some people are good at       but bad at giving back. (09广州市)
A. lending       B. keeping           C. borrowing     D. using
答案:C
7. —Why couldn't you       the correct spelling of the word?
—Err. . . I hadn't got a Chinese-English dictionary at hand. (09广州市)
A. look for       B. look down         C. look up         D. look at
答案:C
8. A mobile phone of this type costs too much. You’d better _______.(09杭州市)
A. wait   B. waiting   C. waited   D. to wait
答案:A
9. Why not come over? My family         seeing you again. (09杭州市)
A. enjoyed B. would enjoy C. will enjoy  D. have enjoyed
答案:B
10. The teacher asked _______ a story about a trip to the moon(09杭州市).
A. get up B. turn up C. clean up D. make up
答案:D
11. Nick ______ a job in a bank, he didn’t take it. (09杭州市)
A. is offered B. offered C. was offered D. has offered
答案:C
12. ---- Did you give Tom a phone call?
---- Yes, I did. But nobody ____________.(09河南省)
A. answer     B. answered        C. will answer      D. had answered
答案:B
13. ---- Shall we stay at home watching TV tonight? (09河南省)
---- No, I’d like __________ and see a movie.
A. to go      B. go               C. went           D. going
答案:A
14. —I’m very tired these days because of studying for physics.
—Why not ______ muisc. It can make you _______.(09黄冈市)
A. listen to; relaxing     B. to listen to; to relax
C. listening to; relax     D. listen to; relax
答案:B
15. —Hello, Mike. Long time no see. Where are you?
—Oh, not only my parent but also I _______ Wuhan for a month. (09黄冈市)
A. have gone to  B. have been to     C. has been in  D. have been in
答案:D
16. --Were you at home at 7 o' clock last night?--Yes, I            a shower at that time. (09宁波市)
A. took                   B. was taking          
C. was taken               D. am taking
答案:B
17. --Look at the sun ! It' s too hot today.--Yes. Why not            your coat? (09宁波市)
A. take off                B. take away           
C. take out                D. take up
答案:A
18. My roommate often asks me __________ her to play chess. (09山西省)
A. teach              B. teaching               C. to teach 
答案:C
19. A large number of engineers ___________ to Afriac by our government to help the people there every year. (09山西省)
A. have sent           B. will send               C. are sent 
答案:C
20.She often_______new words in the dictionary.It’s a good habit. (09陕西省)
A.looks after    B.1ooks down    C.looks up    D.1ooks out
答案:C
21.I will call you as soon as I_______ the ticket to the football match. (09陕西省)
A.will get       B.get           C.got        D.am getting
答案:B
22. —Is Mr. Green at home ?
—No , he _______ Shanghai .(09黔东南州)
    A. has been to   B. has gone to   C. is going to
23. —It’s cold today. You’d better _________ your sweater.
    —OK. I will. (09黔东南州)
A. put on   B. turn on  C. get on
答案:A
24. —Hurry up! We ________ for you at the gate.
    —I’m sorry .I’m coming soon. (09黔东南州)
A. waits   B. waited   C. are waiting
答案:C
25. —You are late. The meeting _________ for about ten minutes.
    —I’m sorry. The traffic is heavy. (09黔东南州)
A. has begun   B. began   C. has been on
答案:C
26. You ______ cross the road when the traffic lights are red. It’s dangerous. (09黔东南州)
A. needn’t  B. may not  C. mustn’t
答案:C
27. My bag is old. Let’s go to that shop______ a new one. (09黔东南州)
A. to buy   B. buy   C. buying
答案:A
28. There ______ many students in the library after school every day.(09北京)
A. has    B. have     C. is       D. are
答案:D
29. Mr. Green ______ to the manager now. You’d better call him later. (09北京)
 A. talk    B. talked     C. is talking    D. was talking
答案:C
30. –_____ you swim? –Yes, but I’m not a good swimmer. (09北京)
 A. Can     B. May      C. Need      D. Must
答案:A
31. They _____ her to the party, so she was very happy. (09北京)
 A. invite     B. invited      C. will invite   D. are inviting
答案:B
31. If I find his phone number, I ______ you. (09北京)
 A. tell     B. told     C. will tell    D. have told
答案:C
32. She ______ as an animal trainer since 2003. (09北京)
 A. has worked    B. works     C. will work     D. worked
答案:A
33. The sick boy ______ to hospital by the police yesterday. (09北京)
 A. is taken     B. was taken   C. takes    D. took
答案:B
34. The teacher asked Ben ______ a difficult question in class. (09北京)
 A. answer    B. answering    C. to answer   D. answered
答案:C
35. ---Must I ________ my camera, Lily?
   ---No, you _________. Don’t worry. I’ll take one myself.(09福州)
A. to take; mustn’t      B. take; needn’t    C. to bring; needn’t    D. bring; mustn’t
答案:B
36. ---Sam, do you know if Alice _________ to my party next week?
   ---I think she will come if she _________ free. (09福州)
   A. comes; is     B. comes; will be     C. will come; is      D. will come; will be
答案:C
37. ---Why are you in such a hurry, Mike?
   ---There _________ an NBA basketball game in ten minutes. (09福州)
       A. will have     B. will be     C. is going to have     D. are going to be
答案:B
38. Since June 1st last year, all the supermarkets have _________ free plastic bags.(09福州)
 A. to stop to provide   B. to stop providing    C. stopped to provide    D. stopped providing
答案:B
39. ---Jack, I haven’t seen your brother for a long time.
   ---He _________ Shanghai on business for two months.(09福州)
   A. went to         B. has gone to        C. has been in       D. has been to
答案:C
40. ---Which would you like ,tea or coffee?
---Either______OK,but I prefer coffee_______milk.(09深圳)
A.is,has    B. are,with     C. is,with     D.are,has
答案:C
41. ---_______late for school again,Tim!
---Sorry, I promise that I_________.(09深圳)
A.Don’t,won’t     B.Don't be,won’t   C. Don’t be,don't   D.Don’t, will
答案:B
42. ---Dad.why should I stop__________computer games?
---For your health, my boy,I’m afraid you_________.(09深圳)
A.to play, must    B. playing, have to  C.to play, can  D. playing, may
答案:B
43.---I phoned you at six last night , but______answered.
---I _________a walk in the park at that time.(09深圳)
A.no one,was having         B.anyone,was having 
C.nobody,had                 D.somebody,had
答案:A
44.---Could you tell me________? He is wanted by the head teacher.(09深圳)
---Sorry, I’ve no idea.But he________here just now.
A. where Tim was, was       B.where is Tim,was
C. where Tim is,was         D.where Tim is,is
答案:C
45.---It’s raining, Daisy.Please________an umbrella with you.
---Thanks. I’ll return it to you when I______next week.(09深圳)
A.take, come    B.take, will come  C. bring,come  D.bring, will come
答案:A
46. ---How about _______in the river with us?
—Sorry I can’t.My parents often tell me_________that.(09深圳)
 A.swim, don’t do    B. swim, to do  C.swimming, not do     D.swimming, not to do
答案:D
47.—David, turn off the TV________no one is watching it.
—But it_______off already!The music is from the radio.(09深圳)
A.so that , has been turned         B.when.has turned
C.if.has been turned           D.because, has turned
答案:C
48. –He is a doctor and his brother is a doctor, too. (09湛江)
   –You mean both he and his brother________ doctors, right?
   A. is             B. be                C. are               D. was
答案:C
49. –Please remember _________the light when you leave the room.
   –OK, I will. (09湛江)
   A. to turn off      B. turning off         C. to turn on          D. turning on
答案:A
50. –What were you doing at this time yesterday?
   –I _________ basketball with my friends. (09湛江)
   A. was playing     B. had played        C. have played        D. played
答案:A
51. 一It’s not just the government’s duty to protect the______.
    一I agree.My grandpa often_________up garbage for recycling and takes good care
    of animals and plants.He is a good example to US.(09哈尔滨)
    A.environment;picked    B.environments;pick    C.environment;picks
答案:C
52. Boys and girls,____________up your hands if you want to take part in the summer camp (夏令营).(09哈尔滨)
A.putting    B.to put    C.put
答案:C
53. 一What are you doing now?
    — I’m writing to my cousin.He moved to America two weeks ago.He must be________ receiving my e-mail.(09哈尔滨)
    A.1istening to    B.looking forward to    C.hoping to
答案:B
54. Alice, please be quiet! The others _______ hear clearly.(09齐齐哈尔)
A. can’t       B. mustn’t        C. shouldn’t
答案:A
55. —Tree Planting Day is coming. Do you plant trees in spring?
—Yes, many trees _______ in our city every year. (09齐齐哈尔)
A. are planting     B. are planted      C. were planted
答案:B
56. He _______ listen to pop music, but now he _______ dancing. (09齐齐哈尔)
A. is used to; used to    B. used to; is used to  C. used to; is used for
答案:B
57. —Would you mind my _______ here?
—Sorry, you’d better not. (09齐齐哈尔)
A. smoke          B. to smoke     C. smoking
答案:C
58. I’m waiting for my sister. I won’t go to see my uncle until _______.(09齐齐哈尔)
A. she comes     B. she will come    C. she doesn’t come
答案:A
59. —Are you going to have a sports meeting tomorrow?
—Yes, but I’ll call Kate to make sure _______.(09齐齐哈尔)
A. why to start           B. when to start        C. what to start
答案:B
60. –How long have you ________ this book?
   –For three days.(09恩施州)
   A. borrowed        B. kept         C. lent        D. bought
答案:B
61. A number of new houses __________in Wenchuan last year. (09恩施州)
   A. built        B. are built       C. were built        D. will be built
答案:C
62. Her son _________ Coke, but now he ________ milk. (09恩施州)
   A. used to drink; is used to drinking        B. used to drinking; drinks
   C. is used to drinking; used to drink        D. is used to drink; is drinking
答案:A
63. —What does your sister like doing in her spare time?
—She _______ watching TV.(09武汉)
A. likes      B. liked     C. has liked     D. had liked
答案:A
64.—When ______ Jessy ______ to New York?
—Yesterday. (09武汉)
A. does; get     B. did; get     C. has; got     D. had; got
答案:B
65.—How clean the bedroom is!
—Yes,I am sure that someone ______ it. (09武汉)
A.cleans     B.cleaned    C.has cleaned     D.had cleaned
答案:C
66. —May I watch TV for a while?
—No,you ______.You have to finish your homework first. (09武汉)
A.shouldn't    B.needn't    C.mustn't    D.won't
答案:C
67. —Would you like to go shopping with me now?
—I’m afraid I can’t.I __________ wash my clothes.(09仙桃)
A. can     B. may     C. would     D. have to
答案:D
68.The girl is too shy __________ in front of the whole class.(09仙桃)
A. speaks     B. to speak     C. not speak     D. not to speak
答案:
69.—Nick,would you mind not __________ those old jeans?They look terrible.
—Really?How about this pair?(09仙桃)
A. wear     B. wore     C. wearing     D. to wear
答案:C
70.The boy __________ down the street when the UFO landed.(09仙桃)
A、walks     B、walked     C、is walking     D、was walking
答案:D
71.—__________ to Tibet?
—No,never.But I’m planning to go there next year.(09仙桃)
A、Have you been     B、Have you gone     C、Did you go     D、Will you go
答案:A
72.—What’s this?
—A flying disk.It __________ by college students.(09仙桃)
A、invented     B、invents     C、is invented     D、was invented
答案:D
73. Anna hasn’t come to school today. I think she ________ be ill. (09孝感)
     A. can      B. has to      C. may      D. should
答案:C
74. — What a beautiful factory! I want to work in it.
   — Well, workers _________ very much here. (09孝感)
      A. need      B. are needing          C. are needed            D. will need
答案:C
75. Yang Fen ________ every Saturday afternoon volunteering in an old people’s home. (09孝感)
      A. costs      B. takes            C. pays            D. spends
答案:D
76. Bob, you watched the fashion show last night, ________ ? (09孝感)
     A. weren’t you      B. didn’t you      C. haven’t you    D. won’t you
答案:B
77. We must do everything we can _________ waste water from running into rivers. (09孝感)
      A. keep        B. kept        C. to keep  D. keeping
答案:C
78. — Tommy, do you know if Frank ________ to the zoo this Sunday if it ________?
— Sorry, I have no idea. (09孝感)
 A. will go; is fine                    B. goes; is fine
C. will go; is going to be fine          D. goes; will be fine
答案:A
79. ---How was your trip to the ancient village?
---Fantastic! We___________to a natural museum of strange stones.(09宜昌)
    A. go      B. went     C. are going      D. will go
答案:B
80. ---Can you tell me where the students of Class 2 are?
---They___________reading the book on Scientific Outlook on Development just now. (09宜昌)
    A. will find    B. have found   C. were found    D. found
答案:C
81. —Where is Peter?
—He           volleyball with his friends in the school gym.(09娄底)
A. plays  B. played   C. is playing
答案:C
82. —Must I be in hospital for a week, Doctor?  
—No, you          . You can go back home tomorrow.(09娄底)
A. mustn’t  B. needn’t   C. must
答案:B
83. Students are ______ to speak loudly in the reading room. (09通化)
 A. told B. suppose    C. not supposed D. allowed
答案:C
84. -- Where are the Greens, may I ask?
   --- Well, they ______ to England. They have been there for nearly a week now.(09通化)
 A. have been B. are going to C. have gone  D. will go
答案:C
85. The woman made his son ______ finally after she told him some jokes.(09通化)
 A. laughed B. to laugh C. laugh  D. laughing
答案:C
86. I bet Mrs. Black will come to help us with the celebration if she ______ too busy
tomorrow. (09通化)
 A. is B. will be C. won’t be  D. isn’t
87. --- Look, what an old palace! It looks so great!
   --- Yeah, it ______ nearly 800 years ago. (09通化)
 A. was building B. was built C. has built  D. is built
答案:B
88. —­­____________I borrow these magazines?
—Sorry, only the magazines over there can be borrowed.(09常州)
A. Must         B. Would          C. May           D. Need
答案:C
89. Don’t discuss the problems with your partner unless you­­____________ to do so. (09常州)
A. ask       B. are asked       C. will ask       D. will be asked
答案:B
90. The teachers­­____________ the office for a few minutes when we arrived. We didn’t meet them. (09常州)
A. had been away from                  B. had left
C. have been away from                   D. have left
答案:A
91. —Is that your best friend Simon?
---No, it ______be him.He flew to Hong Kong yesterday.(09连云港)
A. mustn’t     B. may not    C. can’t    D. needn’t
答案:C
92. —Have you read a book called Jane Eyre?
   —Who________it?(09苏州)
A.writes        B.has written      C.was writing     D.wrote
答案:D
93.It is usually warm in my hometown in March,but it_______be rather cold sometimes.(09苏州)
A.must         B.can         C.should        D.would
答案:B
94.—Did you watch the football match yesterday?
   —Yes,I did.You know,my brother_______in the match.(09苏州)
    A.is playing           B.was playing      C.has played      D.will play
答案:A
95. I_______a lot but I don’t play very often now.(09苏州)
    A.use to play tennis                      B.was used to play tennis
    C.am used to play tennis                  D.used to play tennis.
答案:D
96. The young man used to_______ to work, but he is used to________ to work now. (09宿迁)
  A. drive; walking     B. drove; walked    C. drive; walks    D. driving; walk
答案:A
97. –Must I finish watering the flowers now?
–No, you________.(09宿迁)
A. must        B. won’t         C. needn’t        D. can’t
答案:C
98. –Would you please________ your storybook________ me?
   –Sure, But you must return it to me before Wednesday. (09宿迁)
   A. borrow; to    B. keep; for      C. lend; to      D. buy; for
答案:C
99. –Mum, can I have something________?
   –Oh, dear. You can only drink some water. There is________ in the kitchen. (09宿迁)
   A. to drink; nothing else           B. drinking; something else
   C. to eat; something else           D. eating; nothing else
答案:A
100. –What ________ the number of the students in your school?
   –About two thousand. A number of them_________ from England. (09宿迁)
   A. is; are        B. is; is        C. are; is       D. are; are
答案:A
101. —May I smoke here, please?
—I am afraid you ___________. This is a non-smoking area.(09扬州)
A. can       B. can’t        C. may        D. may not
答案:B
102. —What is Mum cooking in the kitchen?
—Fish, I guess. How nice it ___________!(09扬州)
A. looks       B. sounds       C. tastes         D. smells
答案:D
103. —Has your father finished his report?
—Sorry, I don’t know. He ­­­­___________ it this morning. (09扬州)
A. was writing       B. wrote        C. has written      D. had written
答案:A
104. —What a heavy rain!
—So it is. I prefer ___________ at home ___________ on such a rainy day. (09扬州)
A. watch TV; to go out                  B. watch TV; go out
C. watching TV; to going out             D. to watch TV; going out
答案:C
105. —There ___________ a charity show this weekend. Would you like to join us?
    —Of course. I’d love to. (09扬州)
A. is         B. has         C. will be        D. will have
答案:C
106. —Do you know the result of the competition?
—No. It ___________.(09扬州)
A. hasn’t announced                       B. hasn’t been announced
C. didn’t announce                        D. wasn’t announced
答案:B
107. —___________ more about tomorrow’s weather, call 121.
—OK, I will. Thank you. (09扬州)
A. Know         B. Knowing        C. To know       D. Known
答案:C
108. When we practice speaking English,we often end up_______ in Chinese.(09锦州)
A.to speak     B. speaking    C. spoken     D. speak
答案:B
109.It is impolite to _____ those persons in trouble.(09锦州)
  A.laugh to     B. laugh with    C. laugh of   D. laugh at
答案:D
110. My grandfather ________ us stories when I was young.(09锦州)
  A.was used to tell       B.is used to telling
  C.are used to tell       D.was used to telling
答案:D
111. —Is everything _____ we need to do _______?
—Yes. You needn’t worry about it. (09锦州)
A. which; has done    B. which; doing   
C. that; has done     D. that; done
答案:D
112. When I got there, he _____ them to dance.(09宁夏)
   A. is teaching    B. teaches     C. was teaching   D. taught
答案:C
113. --- Would you like to go and see the film with me tonight?
    --- Thank you, but I ______ it already. (09宁夏)
   A. saw         B. have seen     C. see         D. will see
答案:B
114. --- I’m sorry to keep you waiting.
    --- Oh, not at all. I ______ here for only a few minutes. (09宁夏)
   A. was        B. have been     C. will be        D. am
答案:B
115. --- Whose bike is this?
     --- It ______ belong to Adam. Look! His bag is on it. (09宁夏)
A. must      B. may          C. will          D. can
答案:A
116. The woman behind the girls ______ a famous actress. (09宁夏)
A. is         B. are           C. have         D. has
答案:A
117. She will write to you as soon as she ______ to Guangzhou. (09宁夏)
A. got       B. will get        C. gets          D. get
答案:C
118. She won’t let her daughter _____ by the river. (09宁夏)
A. play      B. plays          C. to play        D. playing
答案:A
119. —How is your friend coming?
 —I’m not sure. He _______ drive here.(09德州)
A. may           B. can          C. must           D. will
答案:A
120. —What a beautiful watch! Is it new?
 —No, I have _______ it for 2 years. (09德州)
A. had           B. sold         C. borrowed       D. bought
答案:A
121. — You are        on the phone, Tony.
— Yes, mum,        .(09泰安)
    A. wanted; I’m coming       B. called; I’m coming 
C. needed; I’ll come         D. asked; I’ll come
答案:A
122. The girl was often heard        happily in her room. (09泰安)
A. sing   B. to sing  C. singing  D. sings
答案:B
123. — Listen! Is Professor Johnson giving a report in the hall?
— No, it        be him. He has gone to Japan. (09泰安)
   A. needn’t  B. may not  C. mustn’t  D. can’t
答案:D
124. —How long could I         your English-Chinese dictionary?
   —Only one day, please.(09淄博)
   A. keep   B. borrow  C. lend   D. get
答案:A
125. —Would you mind         my little sister while I am away?
   —Of course not. (09淄博)
   A. looking for  B. looking at  C. looking after D. looking forward to
答案:C
126. Attention, please. There         a football game between China and Korea this evening. (09淄博)
   A. is going to be B. has been  C. has   D. will have
答案:A
127. —May I listen to the music here, Mr. White?
   —Sorry, you’d better         it like that. (09淄博)
   A. not to do  B. not do   C. don’t do  D. not do to
答案:B
128. —Hello! This is Henry Speaking. I’d like to speak to your father.
   —Sorry, he has         Shanghai. (09淄博)
   A. been in   B. been to  C. gone to  D. come to
答案:C
129. —Hi, Jack. Did you go to Jim’s birthday party?
   —No, I felt so sad. I        . (09淄博)
   A. didn’t invite  B. wasn’t invited  C. am not invited D. hadn’t invited
答案:B
130. —Whose notebook is this?
   —It         Jane’s. It has her name on it. (09淄博)
   A. must be   B. might belong to  C. may be D, could be
答案:A
131. All the students in Class 5 will climb the mountain if it _______ rain tomorrow.(09绵阳)
    A. won’t     B. don’t      C. didn’t     D. doesn’t
答案:D
132. ----Let’s go to the West Hill Park by taxi.
  ---- Oh, it is not far away from here. We _______take a taxi. (09绵阳)
A. couldn’t     B. mustn’t     C. needn’t   D. can’t
答案:C
133. It is reported that more new teaching buildings ___ in our school in the next term. (09绵阳)
    A. will be built   B. was built    C. has built   D. will build
答案:A
134. Please don’t forget ________ the room while I am away in Beijing. (09绵阳)
   A. clean     B. to clean   C. cleaned    D. cleaning 
答案:B
135. —Who’s that under the tree? Is it Jenny?
—It         be Jenny. She’s ill in hospital today.(09达州)
A. can’t       B. must       C. may       D. mustn’t
答案:A
136. —Where is your father, Leo?
—He is in Hainan on vacation. He          for two weeks. (09达州)
A. has been away   B. has left       C. has gone        D. left
答案:A
137. — How beautiful your hometown is!
—Yes, a number of trees          around Dazhou every year. Our environment is getting better and better. (09达州)
A. are plant         B. are planted      C. are planting        D. were planted
答案:B
138. It was great! I         many old friends at the party.(09泸州)
A. meet  B. met  C. am meeting
答案:B
139. Sorry. I’m late.         I come in, Mr. Wang? (09泸州)
A. Can    B. May    C. Must
答案:B
140. Dad, can I watch TV now? I          all my homework. (09泸州)
A. am doing  B. have already done  C. do
答案:B
141. My father always asks me________ too much junk food. (09泸州)
A. don’t eat  B. not to eat  C. not eat
答案:B
142. — It’s time for dinner. Where is your father, Emma?
 — He ______ his bike in the yard. (09阜康)
A. clean    B. cleaned     C. is cleaning     D. will clean
答案:C
143. –Another cup of coffee?
   -No, thanks. I _____ be off. Mary is waiting for me.(09绍兴)
A. can       B. may        C. must       D. might
答案:C
144. – Did you go to the flower show in the City Square?
   -No. I ____ how to make food then. (09绍兴)
A. learn        B. learned        C. was learning      D. am learning
答案:C
145. – Is Jack in the library?
   - Maybe. I saw him ______ out with some books just now. (09绍兴)
A. going       B. go        C. to go       D. went
答案:B
146. —Would you like to see Beijing Opera with me tonight?
—I,d like to ,but I,m afriend I_______,I have to write to my pen friend.(09义乌)
A. need       B. needn,t       C. can       D. can,t 
答案:D
147. The programme“Xiuhu Stories”________on Yiwu TV twice a week. (09义乌)
A. is shown       B. showed       C. will show       D. is showing
答案:A
148. Miss Gao isn’t here. She _____ to the bus station to meet Mr. Brown.(09重庆)
   A. go     B. has gone     C. has been     D. would go
答案:B
149. You’d better ______ too much time playing computer games.(09重庆)
A. don’t spend    B. not to spend    C. to not spend    D. not spend
答案:D
150. Waste paper shouldn’t ______ everywhere. It’s our duty to keep our city clean.(09重庆)
   A. be thrown     B. throw     C. is thrown     D. are thrown
答案:A
  评论这张
 
阅读(834)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017