注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

深圳英语家教

深圳潜龙家教 www.szqljj.com

 
 
 

日志

 
 
关于我

我来自山清水秀,人杰地灵的湖南,从事英语家教教学,追求卓越人生,真情待人,热心助人,欢迎八方来客光临!

网易考拉推荐

新目标八年级下英语期中综合测试卷(二)  

2010-06-11 14:25:52|  分类: 英语题型 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

新目标八年级下英语期中综合测试卷(二)

一、将打乱的对话按照正确的顺序排列,把序号填在句子前的括号里。
(   ) Really? You are lucky. He said I was lazy.
(   ) How was your report?
(   ) I am sorry to hear that. But the Spanish teacher said I could do better.
(   ) Well, the math teacher said that I was hard-working.
(   ) Anyway, I like her. She is smart. She said I was good at speaking and listening.

二、根据问题选择相对应的回答,将答案填在题目前的括号里。
(   ) 1. What did your English teacher say?
(   ) 2. Where were you drinking a smoothie?
(   ) 3. Where were you standing when the UFO took off?
(   ) 4. How many language can he speak?
(   ) 5. While I was at the party, what were you doing?
A. I was drinking it at a mall.
B. He can speak three – French, German and Portuguese.
C. She said I was very hard-working.
D. I was standing in front of the bank.
E. I was watching a movie with my sister.

三、从下面给出的答案中选择最佳答案,填在题前的括号里。
(   ) 1. My history teacher said that I _______ do better.
A. can                           B. could
C. was                           D. was can
(   ) 2. Tom’s jacket is black. _______ is blue.
A. I                              B. My
C. Me                            D. Mine
(   ) 3. David’s friends don’t want to _______ any money to him, because he never returns anything he _______ from them.
       A. lend, lends                      B. lend, borrows
       C. borrow, lends                    D. borrow, borrows
(   ) 4. Jim is standing at the corner. He _______ for the bus.
       A. was waiting                     B. is waiting
       C. waits                           D. waited
(   ) 5. While Helen _______ the piano, her mother came in.
       A. was playing                     B. is playing
       C. played                          D. plays
(   ) 6. “There is _______ interesting on TV this evening. Let’s go for a drive.”
       “Sounds good.”
       A. something                      B. anything
       C. nothing                         D. everything
(   ) 7. There is still _______ water in the bottle, you can drink it if you feel thirsty.
       A. some                          B. no
       C. few                            D. any
(   ) 8. The room was dark, _______ I turned on the lights.
       A. and                           B. or
       C. but                            D. so
(   ) 9. I am looking _______ my shoes, but I can’t find them.
       A. after                          B. at
       C. up                            D. for
(   ) 10. While the thief was searching in the room, the door _______.
       A. was opening                    B. opened
       C. opens                          D. will open

四、连词成句。
1. do, said, her, forgotten, to, that, had, she, she, homework
________________________________________________________________
2.  the souvenirs, buying, the, alien, girl, got out of, was, the UFO, the, while
_________________________________________________________________
3.  semester, science, had, this, time, I, a, hard, with
_________________________________________________________________
4.  better, do, my, math, I, can, thinks, teacher
_________________________________________________________________
5. sorry, week, last, to, I’m, hear, a cold, Grandpa, that, had
_________________________________________________________________

五、读下面的一篇短文,然后根据短文内容,将问题的最佳答案填写在题目前的括号里。
Sally was a student. It was going to be her mother’s birthday. She wanted to buy her a present that would be nice and useful but not expensive.
A week before her mother’s birthday, she went shopping after a quick and simple lunch. When she had been looking for half an hour, she found a shop that was selling cheep umbrellas(伞), and decided to take a black one, since her mother had lost hers the month before.
She thought, “You could carry that when you are wearing clothes of any color.” So she decided to buy a lovely black umbrella and took it back to school with her until her classes had finished.
On her way back home in the train that evening, she felt hungry because she had such a small lunch that she went along to the buffet car(餐车) for another sandwich and cup of coffee. She had left the black umbrella above her seat in the compartment(车厢), but when she got back, it had gone! When she had left the compartment, there had been no other passengers(乘客) in it, but now there were three.
Sally began to cry when she saw that the umbrella was no longer there. The other passengers felt very sorry for her and asked what the matter was. She told them that the black umbrella she had bought for her mother was gone, and that she had to get out at the next station. After the three other passengers heard it, they asked her for her mother’s address so that they could sent the umbrella to her if someone had taken it by mistake and brought it back after Sally had got out of the train.
The next week, Sally heard from her mother. It said, “Thank you very much for your lovely presents, but why did you send me three black umbrellas?”
   
(   ) 1. Which of the following is the best for the sentence “You could carry that when you are wearing clothes of any color?”
A. You can carry it when you are wearing any clothes.
B. Any color of your clothes will be all right.
C. The umbrella will be OK for your clothes in any colors.
D. You can take any clothes that you like to wear.
(   ) 2. What does the story infer(推断)?
A. Her mother would write to her if she didn’t receive the presents.
B. The three umbrella were sent by the girl.
C. Only four people had ever been to the compartment.
D. Nobody brought the umbrella back.
(   ) 3. How many umbrellas did Sally’s mother get at last?
A. No.                          B. Only one.
C. Three.                        D. Four.
(   ) 4. The best name of the story is ________.
A. A Lucky Girl
B. The Missing Umbrella
C. A Happy Mother
D. Mother’s Present
(   ) 5. What does the writer want to tell us?
A. You should take care of your things when you are traveling.
B. Show your love to others, and they will bring you love.
C. Children should often come back to see their parents.
D. It’s no use crying when you are in trouble.

 

现在来看看答案吧:
一、 3   1   4   2.   5

二、1. C      2. A      3. D      4. B      5. E

三、1. B      2. D      3. B      4. B      5. A
6. C      7. A       8. D      9. D      10. B

四、1. She said that she had forgotten to do her homework.
2. While the girl was buying the souvenirs, the alien got out of the UFO.
3. I had a hard time with science this semester.
4. My math teacher thinks I can do better.
5. I’m sorry to hear that Grandpa had a cold last week.

五、1. C      2. D      3. C       4. D      5. B

  评论这张
 
阅读(375)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017