注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

深圳英语家教

深圳潜龙家教 www.szqljj.com

 
 
 

日志

 
 
关于我

我来自山清水秀,人杰地灵的湖南,从事英语家教教学,追求卓越人生,真情待人,热心助人,欢迎八方来客光临!

网易考拉推荐

人教版新目标八年级下英语期中测试题(三)  

2010-06-12 10:16:42|  分类: 英语题型 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

人教版新目标八年级下英语期中测试题(三)

一、根据句意,将下面的单词补充完整,每空一个字母。
1. There will be less p __ __ __ __ __ __ __ in Beijing in 2008.
2. Where do you live?  I live in an a __ __ __ __ __ __ __ __.
3. I need some money to by a g __ __ __ for my friend. Tomorrow is his birthday.
4. My friend wears the same c __ __ __ __ __ and has the same haircut as I do. 
5. The boy was walking down the street w__ __ __ the UFO landed.
6. I saw an a __ __ __ __ walking out of the UFO last night.
7. Marcia was hungry. Lana said she would b__ __ __ __ some drinks and snacks to Marcia’s house.
8. Mary has been to many countries. She said she could s __ __ __ __ three languages.
9. Yao Ming is a f__ __ __ __ __ basketball player.
10. If the students watch a v __ __ __ __ at the party, they will be bored.
   Because it is very boring.

二、选择填空。
(   ) 1. If he ______ harder next time, he will catch up with (赶上) us.
       A. work   B. worked   C. works 
(   ) 2. The text is very easy for you. There are ______ new words in it.
A. fewer   B. more    C. less 
(   ) 3. Don’t speak aloud. You ______ keep quiet in the reading – room.
       A. could   B. should    C. would
(   ) 4. John fell asleep ______ he was listening to the music.
A. after   B. before   C. while 
(   ) 5. I said _______ for her to copy my homework.
A. I don’t think it was a good idea  
B. I didn’t think it was a good idea
C. I thought it wasn’t a good idea
(   ) 6. Lana told Marcia she would go to her house ______ Friday night.
A. at   B. on   C. in   
(   ) 7. Lucy called everyone and told them she ______ have the party.
A. isn’t going to   B. wasn’t going to  C. won’t 
(   ) 8. There will ______ more trees in the park in this summer.
A. have   B. are   C. be 
(   ) 9. ---- Hi, Lin Tao. I didn’t see you at the party.
       ---- Oh, I ______ ready for the math exam.
A. was getting   B. am getting   C. got  
(   )10. ---- Would you like the moon cakes?
       ---- ______.   
A. Yes, please.   B. Yes, I would.  C. No, I don’t

三、根据句意,选择方框中所给得词语填空,每次只能用一次。

  will,    should,    that,     if,    when
 
 1. He said ________ she could come for more help after school.
 2. I want to be a professional soccer player, so I ________ practice a lot now.
 3. ________ there be much time between the two baseball games?
 4. Alan was doing homework ________ I arrived.
 5. ______ it is fine tomorrow, we’ll go the Great Wall.

四、选择方框中的句子,补全对话。
 Mother: Did you get your report card today, Mary?
      Mary: Uh – huh.
(   ) Mother: So, 1.______________________   
      Mary: I did OK in some subjects.
     Mother: What did your history teacher say?
(   )  Mary: He said 2. __________________    
     Mother: That’s not so good. How about English?
(   )  Mary: Oh, Mr Sun said 3. _______________ 
     Mother: That’s nice.
(   )  Mary: And Ms Chen said 4._______________
     Mother: What does he teach again?
      Mary: She’s my maths teacher.
(   ) Mother: That’s excellent. 5.________________
      Mary: Oh, well, science is very hard.
     Mother: Yes, but what did your teacher say?
      Mary: Umm… she said I was lazy.
Mother: Oh, Mary! You’ll have to try harder at science.

A. how did you do?
B.  How about science?
C.  I was good at speaking.
D.  I speak English very well
E.  I could do better.
F.  I was hard – working.

五、齐达内是法兰西的世界杯赛明星,下面请阅读有关足球先生齐达内的文章,并完成文后提出的任务:
Zidane was born in Marseilles in the south of France in 1972. His parents were Algerian (阿尔及利亚人) and had moved to France in the 1950s. In 1989 at the age of 17 he joined Cannes football club. After three years he moved to Bordeaux in 1992 and was voted (被选为) “Young Player of the Year”. In the same year he played in his first international match for France against the Czech Republic (捷克共和国). (1) He rescued (解救) the French team from disaster by scoring two goals near the end of the match. The final (决赛) score was 2 : 2.
In 1996 he moved to Italy to join Turin’s team Juventus. He has played in three European Cup finals, twice for Juventus and once for Bordeaux. However, (2) he was not in any of the winning teams and did not play at his best in the three finals. Reporters describe him as one of the best midfield players (中锋) in the world. He can turn fast, he can run past the opposing team. (3) He can kick a ball onto just the right place for a team member to score. In his 33 games for France before the World Cup, he scored 10 goals.
Zidane is the hero of North African people who are living in France. These people have not had an easy life in the past. They are among the poorest of the country and find it hard to get jobs.
But the French team has at last shown the public that French people come from all over the world. Out of the 11 players, four were morn outside mainland France. Six other were born in France to non – French parents. “France’s win and (4) Zidane’s playing has brought all French people together,” said one reporter.
In the World Cup in 1998, Zidane played well against Saudi Arabia, but was sent off the pitch by the referee (裁判). (He stood on a Saudi Arabian player who had fallen over.) In the semi – final against Croatia, (5) he was still not at his best. When the day of the match came, France’s fans were rewarded. Zidane scored two out of France’s three goals and was voted European Football of the Year. The President (总统) of France said on TV, “We’re happy and that’s the least I can say. It’s the best day of my life.”

I.根据文章内容,给下列段落大意排序:(把序号写在下面的横线上。)
A. What is he like as a person?
B. His football history.
C. The World Cup 1998.
D. The French World Cup team.

第一段(   )   第二段(   )   第三段(   )   第四段(   )

II.根据文章提供的信息完成下表。
Name:     ________________________________
Age (now):    ________________________________
Born (place / date):   _________________________________
Parents (nationality):  _________________________________
Clubs (names and years): _________________________________
      _________________________________
      _________________________________

III.为黑体字选出正确的释义。
(   ) 1. He rescued the French team from disaster. 
(   ) 2. He was not in any of the winning teams.
(   ) 3. He can kick a ball onto just the right place for a team member
       to score.
(   ) 4. Zidane’s playing has brought all French people together.
(   ) 5. he was still not at his best.  
     
A. He’s good at helping his team – mates score.  
B. he was not playing as well as usual.    
C. The French team was saved from disaster by him.  
D. French people are now more friendly towards each other. 
E. His team didn’t win the European Cup final. 


现在来看看答案吧:
一、1. pollution.   2. apartment   3. gift   4. clothes   5. when 
6. alien   7. bring   8. speak   9. famous   10. video

二、1. C  2. A  3. B  4. C  5. A  6. B  7. B  8. C  9. A  10. A

三、1. that   2. should   3. Will   4. when   5. if

四、1. A   2. E   3. C   4. F   5. B.

五、I.  B   A   D   C  

II. Name: Zidane
    Age: 32
   Born: Marseilles, France; 1972
  Parents: Algerian ( living in France )
   Clubs: 1989 -- 1992 Cannes
         1992 – 1996 Bordeaux
         1996 – 1998 Juventus, Turin

III. 1. C   2. E   3. A   4. D   5. B

  评论这张
 
阅读(1083)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017