注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

深圳英语家教

深圳潜龙家教 www.szqljj.com

 
 
 

日志

 
 
关于我

我来自山清水秀,人杰地灵的湖南,从事英语家教教学,追求卓越人生,真情待人,热心助人,欢迎八方来客光临!

网易考拉推荐

人教新目标八年级下英语期中测试卷(四)  

2010-06-12 10:19:22|  分类: 英语题型 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

人教新目标八年级下英语期中测试卷(四)

一、 根据句意,选择适当的词语填空。
1. Someone will probably find it and _______(return, return to) it sooner or later.
2. She was ________(worried about, worried) and asked her if he had seen a history book.
3. It looks ________(exciting, excited), but I don’t know how to surf.
4. Hawaii is famous ________(for, of) its beautiful beaches.
5. His teacher, Miss Lee, spoke ________(highly, high) of her student.
6. There was a truck _______(collecting, collects) rubbish and throw it in.
7. You have helped _______(protect, product) our environment.
8. There is _______(much too, too much) water here. How can I get past?
9. Don’t forget ________(to tell, telling) me the time. I’d like to join you.
10.Make sure that all of the rubbish _______(go, goes) into the dustbin.

二、用方框中所给词语的适当形式填空,每个词语只能使用一次。

get,    go,    be,    swim,    learn,    game,
different,    good,    stop,    leave

1. Jim ________ his math homework at home yesterday.
2. _________ is my hobby.
3. Excuse me, have you _________ any books about biology?
4. What’s the _________ between American English and British English?
5. Where’s Jim? He has ________ to plant trees with his classmates.
6. Tom thinks that the movie Hero is much ________ than Crouching Tiger, Hidden Dragon(卧虎藏龙)
7. The students ________ talking when the teacher came in.
8. The Olympic ________ of 2008 will be held in Beijing.
9. I’ve _________ in this city for about 30 years.
10. There are a lot of people ________ English in China now.

三、补全对话,每空一词,缩写算一词。
Jim:  Good morning!
Mike: Morning! I’m sorry to (1)________ you. Could I borrow your pan, please?
Jim:  Of (2)_______. Here you are. But what’s (3)_______ with your pan?
Mike: It’s just broken. Thank you very much. I’ll give it back to you as soon as (4)_________.
Jim:  No hurry.
……
Mike: Good afternoon! I’ve (5)_________ to give your pan back. Thank you very much for (6)_________ it to me.
Jim: Not at all. Glad to help! Oh, what’s this? There’s another small pan here, too!
Mike: Yes, that’s (7)_________. It’s just (8)_________ a baby!
Jim: Really? I’ve never (9)_________ of that (10)________!
Mike: Ha! It was only a joke! The small pan is a gift for you. Thank you very much. Goodbye!
Jim: Bye!

四、阅读理解,根据短文内容回答问题。
 Aeroplanes(飞机) are slowly driving me mad. I live near an airport and passing planes can be heard night and day. The airport was built years ago, but for some reason it could not be used then. Last year, however, it came into use. Over a hundred people must have been driven away from their homes by the noise. I am one of the few people left(剩下的). Sometimes I think this house will be knocked down by a passing plane. I have been offered(提供) a large sum of money to go away, but I am determined(下定决心的) to stay here. Everybody says I must be mad and they are probably right.
1. Where does he live?
____________________________________________________________
2. Are the aeroplanes noisy or quiet?
____________________________________________________________
3. How many people left their homes because of the noise?
____________________________________________________________
4. What is he determined to do?
____________________________________________________________
5. What does everybody say about him?
____________________________________________________________

五、完型填空。
 I have just (1)______ to a house in Bridge Street. Yesterday a beggar(乞丐) knocked (2)______ my door. He (3)______ me for a meal and a glass of beer. In return for this, the beggar (4)______ on his head and sang songs. I gave him a meal. He ate (5)______ food and drank the (6)______. (7)______ he put a piece of cheese in his pocket and went away. (8)______ a neighbor told (9)______ about the beggar. Everybody knows him. His name is Percy Buttons. He (10)______ at every house in the street once a month and always asks for a meal and a glass of beer.
(   )1.  A. move  B. moved      C. moving      D. moves
(   )2.  A. in  B. of      C. off       D. at 
(   )3.  A. told  B. gave      C. asked       D. sent 
(   )4.  A. stand  B. stood      C. standed      D. stands
(   )5.  A. the  B. a       C. an       D.  
(   )6.  A. water  B. juice      C. beer       D. tea 
(   )7.  A. So  B. After      C. Before       D. Then 
(   )8.  A. Late  B. Later      C. Last       D. Let 
(   )9.  A. him  B. he      C. me       D. I 
(   )10. A. comes  B. calls      C. visits       D. sees 

六、阅读下面一篇短文,根据短文内容,将最佳答案填在题前的括号里。
Diving or Drowning
A rich young man decided that he would like to do some diving in the sea, so he bought a rubber suit and all the other things that he needed, and took some lessons at a diving school. Then one day he walked into the water by himself and began to explore the bottom of the sea.
He saw a lot of beautiful fish and other things, and then, after half an hour, he suddenly saw a man waving his arms and legs around wildly near the bottom of the sea. He was wearing only a bathing suit.
The rich young man was very surprised to see him, so he took out a plastic notebook and a special pencil, which could write under water, and wrote, “What are you doing here?”
He showed the notebook to the other man, who then took the pencil and wrote, “Drowning!”

(   ) 1. What did the rich young man want to do?
a. driving       b. diving       c. walking        d. swimming
(   ) 2. How did he prepare himself for this?
a. He bought all the things needed for diving.
b. He took a diving lesson.
c. He bought a rubber suit and a bathing suit.
d. both a and b.
(   ) 3. What did he first see at the bottom of the ocean?
a. some fish                    b. some plants  
c. a man with a bathing suit       d. a man with a diving suit
(   ) 4. What did he see later?
a. some sea animals             b. some rocks   
c. a man with a bathing suit       d. other things
(   ) 5. What was the man doing?
a. swimming                   b. diving      
c. searching for fish              d. drowning
(   ) 6. What was he wearing?
a. a rubber suit                 b. a swimming suit    
c. a diving suit                 d. a bathing suit
(   ) 7. What did the rich young man do?
a. He talked with him.
b. He pulled the man out of water.
c. He communicated with the man by writing.
d. He gave his suit to the man.
(   ) 8. What did the other man write in the notebook?
a. It’s none of your business.
b. Who are you?
c. What are you doing here?
d. Drowning!

 

 

 

 

 

现在来看看答案吧:
一、1. return  
2. worried 
3. exciting  
4. for  
5. highly
6. collecting 
7. protect  
8. too much 
9. to tell  
10. goes

二、1. left   2. Swimming   3. got    4. difference  5.  gone
6. better 7. stopped 8. Games  9. been   10. learning

三、1. trouble  
2. course  
3. wrong 
4. possible 
5. come
6. lending  
7. right  
8. had 
9. heard  
10. before

四、1.  He lives near an airport (and passing planes can be heard night and day).
2.  They are noisy.
3.  Over one hundred people (left their homes because of the noise).
4. He is determined to stay there/live near the airport.
或者 He is determined not to move.
5. Everybody says he must be mad.

五、1. B      2. D      3. C      4. B      5. A    
6. C      7. D      8. B      9. C      10. B

六、1. b      2. d      3. a      4. c      5. d      6. d      7. c      8. d

  评论这张
 
阅读(252)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017