注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

深圳英语家教

深圳潜龙家教 www.szqljj.com

 
 
 

日志

 
 
关于我

我来自山清水秀,人杰地灵的湖南,从事英语家教教学,追求卓越人生,真情待人,热心助人,欢迎八方来客光临!

网易考拉推荐

2010年新目标八年级下英语期中综合测试(五)  

2010-06-13 11:52:20|  分类: 英语题型 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
  2010年新目标八年级下英语期中综合测试(五)

一般将来时练习:

(   ) 1.  There __________ a meeting tomorrow afternoon.

         A. will be going to                B. will going to be

         C. is going to be                  D. will go to be

(   ) 2.  Charlie ________ here next month.

         A. isn’t working                  B. doesn’t working

         C. isn’t going to working           D. won’t work

(   ) 3.  He ________ very busy this week, he ________ free next week.

         A. will be; is                     B. is; is

         C. will be; will be                 D. is; will be

(   ) 4.  There ________ a dolphin show in the zoo tomorrow evening.

         A. was                          B. is going to have

         C. will have                      D. is going to be

(   ) 5.  –________ you ________ free tomorrow?

        – No. I ________ free the day after tomorrow.

         A. Are; going to; will               B. Are; going to be; will

         C. Are; going to; will be             D. Are; going to be; will be

(   ) 6.  Mother ________ me a nice present on my next birthday.

         A. will gives                      B. will give

         C. gives                          D. give

(   ) 7.  – Shall I buy a cup of tea for you?

        –________. (不,不要。)

         A. No, you won’t.                  B. No, you aren’t.

         C. No, please don’t.                 D. No, please.

(   ) 8.  – Where is the morning paper?

        – I ________ if for you at once.

         A. get                            B. am getting

         C. to get                          D. will get

(   ) 9.  ________ a concert next Saturday?

         A. There will be                    B. Will there be

         C. There can be                     D. There are

(   ) 10. If they come, we ________ a meeting.

         A. have                           B. will have

         C. had                            D. would have

(   ) 11. He ________ her a beautiful hat on her next birthday.

         A. gives                           B. gave

         C. will giving                       D. is going to giving

(   ) 12. He ________ to us as soon as he gets there.

         A. writes                           B. has written

         C. will write                        D. wrote

(   ) 13. He ________ in three days.

         A. coming back                     B. came back

         C. will come back                    D. is going to coming back

(   ) 14. If it ________ tomorrow, we’ll go roller-skating.

         A. isn’t rain                        B. won’t rain

         C. doesn’t rain                      D. doesn’t fine

(   ) 15. – Will his parents go to see the Terra Cotta Warriors tomorrow?

        – No, ________ (不去).

          A. they willn’t.                     B. they won’t.

          C. they aren’t.                      D. they don’t.

(   ) 16. Who ________ we ________ swimming with tomorrow afternoon?

          A. will; go                         B. do; go

          C. will; going                       D. shall; go

(   ) 17. We ________ the work this way next time.

          A. do                             B. will do

          C. going to do                      D. will doing

(   ) 18. Tomorrow he ________ a kite in the open air first, and then ________ boating in the park.

          A. will fly; will go                  B. will fly; goes

          C. is going to fly; will goes           D. flies; will go

(   ) 19. The day after tomorrow they ________ a volleyball match.

          A. will watching                    B. watches

          C. is watching                      D. is going to watch

(   ) 20. There ________ a birthday party this Sunday.

          A. shall be                         B. will be

          C. shall going to be                  D. will going to be

(   ) 21. They ________ an English evening next Sunday.

          A. are having                       B. are going to have

          C. will having                       D. is going to have

(   ) 22. ________ you ________ free next Sunday?

          A. Will; are                         B. Will; be

          C. Do; be                           D. Are; be

(   ) 23. He ________ there at ten tomorrow morning.

          A. will                             B. is

          C. will be                           D. be

(   ) 24. ________ your brother ________ a magazine from the library?

          A. Are; going to borrow                B. Is; going to borrow

          C. Will; borrows                      D. Are; going to borrows

(   ) 25. – Shall I come again tomorrow afternoon?

        –________ (好的).

          A. Yes, please                        B. Yes, you will.

          C. No, please.                        D. No, you won’t.

(   ) 26. It ________ the year of the horse next year.

          A. is going to be                      B. is going to

          C. will be                            D. will is

(   ) 27. ________ open the window?

          A. Will you please                     B. Please will you

          C. You please                         D. Do you

(   ) 28. – Let’s go out to play football, shall we?

        – OK. I ________.

           A. will coming                     B. be going to come

           C. come                           D. am coming

(   ) 29. It ________ us a long time to learn English well.

           A. takes                           B. will take

           C. spends                          D. will spend

(   ) 30. The train ________ at 11.

           A. going to arrive                    B. will be arrive

           C. is going to                        D. is arriving

 

过去进行时练习:

一、   仿照例句用所给的词汇造句。

1.  I, see him, he, cross the street

    I saw him while he was crossing the street. (He was crossing the street when I saw him.)

A.  the sun, shine, we, come out

 

B.  she, study at college, the war, break out

 

C.  she, work in a factory, the city, be liberated (解放)

 

D.  he, lose his pen, he, go sightseeing in the city

 

2.  I, do my homework, last night

I was doing my homework last night.

A.  they, have a dress rehearsal, yesterday evening

 

B.  my grandma, visit my family, half an hour ago

 

C.  I, travel in the south, at this time last year

 

D.  they, build a power station, at that time

 

3.  she, not at home that evening, she, look after her sick child in hospital

She wasn’t at home that evening. She was looking after her sick child in hospital.

A.  it, rather chilly yesterday, the sun, not shine

 

B.  she, ill that day, she, suffer from a severe headache

 

C.  I, not say anything, but a struggle (斗争), go on in my mind

 

D.  We, be rather busy then, we, make preparation for the journey

 

4.  war, go on, during all those years

War was going on during all those years.

A.  a cold rain, drizzle down, all day yesterday

 

B.  the whole night, the wind, howl like mad

 

C.  in all those days, they, struggle heroically against the fascists (法西斯主义者)

 

D.  for three weeks, our forces, push forward at a great speed

 

二、   用动词的适当形式填空。

1. While we __________ (wait) for the bus, a girl __________ (run) up to us.

2. I __________ (telephone) a friend when Bob __________ (come) in.

3. Jim __________ (jump) on the bus as it __________ (move) away.

4. We __________ (test) the new machine when the electricity __________ (go) off.

5. She __________ (not want) to stay in bed while the others ________________ (all, work) in the fields.

6. While mother ________ (put) Cathy to bed, the door bell ________ (ring).

7. As I __________ (walk) in the park, it __________ (begin) to rain.

8. Even when she ___________ (be) a child she ________________ (already, think) of becoming a ballerina (芭蕾舞演员).

9. It was quite late at night. George __________ (read) and Amy __________ (ply) her needle when they __________ (hear) a knock at the door.

10. There __________ (be) a group round the fire when they __________ (reach) it. An old woman __________ (sit) on the ground near the kettle; two small children __________ (lie) near her; a donkey __________ (bend) his head over a tall girl.

 

直接引语与间接引语练习:

请将下面的直接引语变成间接引语。

1.  “Whenever my father is unhappy,” Ann said, “he will go out and buy something, usually something large and useless.

 

 

2.  “In most countries Red Cross stands for humanitarianism (人道主义),” said Mr. Jackson.

 

 

3.  “You must leave a note for your mother,” said Mabel, “otherwise, she’ll be terribly worried when you’re not in at your usual time.”

 

 

4.  “You can leave your motor cycle in my garage if you like,” Mr. Corder said. “I’ll keep an eye on it while you’re away.

 

 

5.  He said, “After the lecture I have to rush home.”

 

6.  Mary said, “I’m starting the work the day after tomorrow.”

 

7.  He said, “If what you said is true I must go to the police.”

 

8.  “I know the umbrella belongs to you, but I thought it would be all right if I borrowed it,” said my nephew.

 

 

9.  “You mustn’t forget to put the stamp on or your friend will have to pay double postage (邮资),” he told me.

 

 

10. “I’ve left some books on your table,” said Tom. “I think you’ll find them useful. You can keep them as long as you need them, but I’d like them back when you’ve finished with them.”

参考答案:

一般将来时练习答案:

1. C    2. D     3. D     4.D     5. D     6. B     7. C     8. D    

9. B    10. B    11. D    12. C    13. C    14. C    15. B    16. D   

17. B   18. A    19. D    20. B    21. B    22. B    23. C    24. B    

25. A   26. A    27. A     28. D   29. B    30. D

 

过去进行时练习答案:

一. 1. A. The sun was shining when we came out. (While sun was shining, we came out.)

     B. She was studying at college when the was broke out. (While she was studying at college, the was broke out.)

     C. She was working in a factory when the city was liberated. (While she was working in a factory, the city was liberated.)

     D. He lost his pen while he was going sightseeing in the city. (When he lost his pen, he was going sightseeing in the city.)

 

    2. A. They were having a dress rehearsal yesterday evening.

      B. My grandma was visiting my family half an hour ago.

      C. I was traveling in the south at this time last year.

      D. They were building a power station at that time.

 

    3. A. It was rather chilly yesterday. The sun was not shining.

      B. She was ill that day. She was suffering from a severe headache.

      C. I did not say anything, but a struggle was going on in my mind.

      D. We was rather busy then. We were making preparation for the journey.

 

    4. A. A cold rain was drizzling down all day yesterday.

      B. The whole night the wind was howling like mad.

      C. In all those days they were struggling heroically against the fascists.

      D. For three weeks our forces were pushing forward at a great speed.

二. 1. were waiting; ran

2. was telephoning; came

3. jumped; was moving

4. was testing; went

5. didn’t want; were all working

6. was putting; rang

7. was walking; began

8. was; was already thinking

9. was reading; was plying; heard

10. was; reached; was sitting; were lying; was bending

直接引语与间接引语练习答案:

1.  Ann said whenever her father was unhappy he would go out and buy something, usually something large and useless.

2.  Mr. Jackson said in most countries Red Cross stood for humanitarianism.

3.  Mabel told me that I must leave a note for my mother, otherwise she would be terribly worried when I was not in at my usual time.

4.  Mr. Corder said to me that I could leave my motor cycle in his garage if I liked and that he would keep an eye on it while I was away.

5.  He said after the lecture he had to rush home.

6.  Mary said she was starting the work in two days’ time.

7.  He told me if what I had said was true he must go to the police.

8.  My nephew said to me he knew the umbrella belonged to me, but he had thought it would be all right if he borrowed it.

9.  He told me that I mustn’t forget to put the stamp on or my friend would have to pay double postage.

10. Tom said he had left some books on my table, and that he thought I would find them useful. He also said I could keep them as long as I needed them, but he would like them back when I had finished with them.

  评论这张
 
阅读(233)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017