注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

深圳英语家教

深圳潜龙家教 www.szqljj.com

 
 
 

日志

 
 
关于我

我来自山清水秀,人杰地灵的湖南,从事英语家教教学,追求卓越人生,真情待人,热心助人,欢迎八方来客光临!

网易考拉推荐

09中考英语真题分类汇编——动词和动词时态  

2010-07-16 11:35:52|  分类: 英语题型 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
  09中考英语真题分类汇编——动词和动词时态

1. The population of the world ____ still ____ now. (09兰州市)

A.has; grown      B.is; growing       C.will; grow       D.is; grown

答案:B

2. Why not________your teacher for help when you can’t finish ________it by yourself? (09兰州市)

A.ask,write       B.to ask,writing      C.ask,writing      D.asking,write

答案:C

3. ---Good evening. I _______ to see Miss Mary.

   ---Oh, good evening. I’m sorry, but she is not in. (09兰州市)

A.have come       B.come             C.came           D.had come

答案:A

4. This type of MP4 is my favorite, but I can’t ________ it. (09兰州市)

A.spend         B.cost              C.pay            D.afford

答案:D

5. The boys arrived late at the cinema, and       the start of the film. (09广州市)

A. caught        B. missed           C. got            D. lost

答案:B

6. As we know, some people are good at       but bad at giving back. (09广州市)

A. lending       B. keeping           C. borrowing       D. using

答案:C

7. —Why couldn't you       the correct spelling of the word?

—Err. . . I hadn't got a Chinese-English dictionary at hand. (09广州市)

A. look for       B. look down        C. look up         D. look at

答案:C

8. A mobile phone of this type costs too much. You’d better _______.(09杭州市)

A. wait                  B. waiting                     C. waited               D. to wait

答案:A

9. Why not come over? My family         seeing you again. (09杭州市)

A. enjoyed      B. would enjoy       C. will enjoy   D. have enjoyed

答案:B

10. The teacher asked _______ a story about a trip to the moon(09杭州市).

A. get up B. turn up       C. clean up     D. make up

答案:D

11. Nick ______ a job in a bank, he didn’t take it. (09杭州市)

A. is offered   B. offered       C. was offered       D. has offered

答案:C

12. ---- Did you give Tom a phone call?

---- Yes, I did. But nobody ____________.(09河南省)

A. answer     B. answered        C. will answer      D. had answered

答案:B

13. ---- Shall we stay at home watching TV tonight? (09河南省)

---- No, I’d like __________ and see a movie.

A. to go      B. go               C. went           D. going

答案:A

14. —I’m very tired these days because of studying for physics.

—Why not ______ muisc. It can make you _______.(09黄冈市)

A. listen to; relaxing                                   B. to listen to; to relax

C. listening to; relax                                   D. listen to; relax

答案:B

15. —Hello, Mike. Long time no see. Where are you?

—Oh, not only my parent but also I _______ Wuhan for a month. (09黄冈市)

A. have gone to             B. have been to          C. has been in        D. have been in

答案:D

16. --Were you at home at 7 o' clock last night?--Yes, I            a shower at that time. (09宁波市)

A. took                   B. was taking          

C. was taken               D. am taking

答案:B

17. --Look at the sun ! It' s too hot today.--Yes. Why not            your coat? (09宁波市)

A. take off                B. take away           

C. take out                D. take up

答案:A

18. My roommate often asks me __________ her to play chess. (09山西省)

A. teach              B. teaching               C. to teach 

答案:C

19. A large number of engineers ___________ to Afriac by our government to help the people there every year. (09山西省)

A. have sent           B. will send               C. are sent 

答案:C

20.She often_______new words in the dictionary.It’s a good habit. (09陕西省)

A.looks after    B.1ooks down    C.looks up    D.1ooks out

答案:C

21.I will call you as soon as I_______ the ticket to the football match. (09陕西省)

A.will get       B.get           C.got        D.am getting

答案:B

22. —Is Mr. Green at home ?

—No , he _______ Shanghai . (09黔东南州)

    A. has been to               B. has gone to               C. is going to

23. —It’s cold today. You’d better _________ your sweater.

    —OK. I will. (09黔东南州)

A. put on               B. turn on              C. get on

答案:A

24. —Hurry up! We ________ for you at the gate.

    —I’m sorry .I’m coming soon. (09黔东南州)

A. waits                B. waited               C. are waiting

答案:C

25. —You are late. The meeting _________ for about ten minutes.

    —I’m sorry. The traffic is heavy. (09黔东南州)

A. has begun         B. began                     C. has been on

答案:C

26. You ______ cross the road when the traffic lights are red. It’s dangerous. (09黔东南州)

A. needn’t        B. may not             C. mustn’t

答案:C

27. My bag is old. Let’s go to that shop______ a new one. (09黔东南州)

A. to buy               B. buy                   C. buying

答案:A

28. There ______ many students in the library after school every day.(09北京)

A. has            B. have               C. is                  D. are

答案:D

29. Mr. Green ______ to the manager now. You’d better call him later. (09北京)

       A. talk          B. talked              C. is talking          D. was talking

答案:C

30. –_____ you swim? –Yes, but I’m not a good swimmer. (09北京)

       A. Can                B. May                       C. Need                     D. Must

答案:A

31. They _____ her to the party, so she was very happy. (09北京)

       A. invite        B. invited         C. will invite          D. are inviting

答案:B

31. If I find his phone number, I ______ you. (09北京)

       A. tell           B. told                 C. will tell            D. have told

答案:C

32. She ______ as an animal trainer since 2003. (09北京)

       A. has worked     B. works             C. will work               D. worked

答案:A

33. The sick boy ______ to hospital by the police yesterday. (09北京)

       A. is taken           B. was taken        C. takes       D. took

答案:B

34. The teacher asked Ben ______ a difficult question in class. (09北京)

       A. answer   B. answering       C. to answer        D. answered

答案:C

35. ---Must I ________ my camera, Lily?

   ---No, you _________. Don’t worry. I’ll take one myself.(09福州)

A. to take; mustn’t      B. take; needn’t    C. to bring; needn’t    D. bring; mustn’t

答案:B

36. ---Sam, do you know if Alice _________ to my party next week?

   ---I think she will come if she _________ free. (09福州)

   A. comes; is     B. comes; will be     C. will come; is      D. will come; will be

答案:C

37. ---Why are you in such a hurry, Mike?

   ---There _________ an NBA basketball game in ten minutes. (09福州)

       A. will have     B. will be     C. is going to have     D. are going to be

答案:B

38. Since June 1st last year, all the supermarkets have _________ free plastic bags.(09福州)

 A. to stop to provide   B. to stop providing    C. stopped to provide    D. stopped providing

答案:B

39. ---Jack, I haven’t seen your brother for a long time.

   ---He _________ Shanghai on business for two months.(09福州)

   A. went to         B. has gone to        C. has been in       D. has been to

答案:C

40. ---Which would you like ,tea or coffee?

---Either______OK,but I prefer coffee_______milk.(09深圳)

A.is,has    B. are,with     C. is,with     D.are,has

答案:C

41. ---_______late for school again,Tim!

---Sorry, I promise that I_________.(09深圳)

A.Don’t,won’t     B.Don't be,won’t   C. Don’t be,don't   D.Don’t, will

答案:B

42. ---Dad.why should I stop__________computer games?

---For your health, my boy,I’m afraid you_________.(09深圳)

A.to play, must    B. playing, have to  C.to play, can  D. playing, may

答案:B

43.---I phoned you at six last night , but______answered.

---I _________a walk in the park at that time.(09深圳)

A.no one,was having         B.anyone,was having 

C.nobody,had                 D.somebody,had

答案:A正确答案:
6-10:ABCBA

44.---Could you tell me________? He is wanted by the head teacher.(09深圳)

---Sorry, I’ve no idea.But he________here just now.

A. where Tim was, was       B.where is Tim,was

C. where Tim is,was         D.where Tim is,is

答案:C

45.---It’s raining, Daisy.Please________an umbrella with you.

---Thanks. I’ll return it to you when I______next week.(09深圳)

A.take, come    B.take, will come  C. bring,come  D.bring, will come

答案:A

46. ---How about _______in the river with us?

—Sorry I can’t.My parents often tell me_________that.(09深圳)

 A.swim, don’t do    B. swim, to do  C.swimming, not do     D.swimming, not to do

答案:D

47.—David, turn off the TV________no one is watching it.

—But it_______off already!The music is from the radio.(09深圳)

A.so that , has been turned         B.when.has turned

C.if.has been turned           D.because, has turned

答案:C

48. –He is a doctor and his brother is a doctor, too. (09湛江)

   –You mean both he and his brother________ doctors, right?

   A. is             B. be                C. are               D. was

答案:C

49. –Please remember _________the light when you leave the room.

   –OK, I will. (09湛江)

   A. to turn off      B. turning off         C. to turn on          D. turning on

答案:A

50. –What were you doing at this time yesterday?

   –I _________ basketball with my friends. (09湛江)

   A. was playing     B. had played        C. have played        D. played

答案:A

51. 一It’s not just the government’s duty to protect the______.

    一I agree.My grandpa often_________up garbage for recycling and takes good care

    of animals and plants.He is a good example to US.(09哈尔滨)

    A.environment;picked    B.environments;pick    C.environment;picks

答案:C

52. Boys and girls,____________up your hands if you want to take part in the summer camp (夏令营).(09哈尔滨)

A.putting    B.to put    C.put

答案:C

53. 一What are you doing now?

    — I’m writing to my cousin.He moved to America two weeks ago.He must be________ receiving my e-mail.(09哈尔滨)

    A.1istening to    B.looking forward to    C.hoping to

答案:B

54. Alice, please be quiet! The others _______ hear clearly.(09齐齐哈尔)

A. can’t               B. mustn’t                   C. shouldn’t

答案:A

55. —Tree Planting Day is coming. Do you plant trees in spring?

—Yes, many trees _______ in our city every year. (09齐齐哈尔)

A. are planting            B. are planted             C. were planted

答案:B

56. He _______ listen to pop music, but now he _______ dancing. (09齐齐哈尔)

A. is used to; used to            B. used to; is used to     C. used to; is used for

答案:B

57. —Would you mind my _______ here?

—Sorry, you’d better not. (09齐齐哈尔)

A. smoke                B. to smoke                 C. smoking

答案:C

58. I’m waiting for my sister. I won’t go to see my uncle until _______.(09齐齐哈尔)

A. she comes                       B. she will come          C. she doesn’t come

答案:A

59. —Are you going to have a sports meeting tomorrow?

—Yes, but I’ll call Kate to make sure _______.(09齐齐哈尔)

A. why to start           B. when to start        C. what to start

答案:B

60. –How long have you ________ this book?

   –For three days.(09恩施州)

   A. borrowed        B. kept         C. lent        D. bought

答案:B

61. A number of new houses __________in Wenchuan last year. (09恩施州)

   A. built        B. are built       C. were built        D. will be built

答案:C

62. Her son _________ Coke, but now he ________ milk. (09恩施州)

   A. used to drink; is used to drinking        B. used to drinking; drinks

   C. is used to drinking; used to drink        D. is used to drink; is drinking

答案:A

63. —What does your sister like doing in her spare time?

—She _______ watching TV.(09武汉)

A. likes      B. liked     C. has liked     D. had liked

答案:A

64.—When ______ Jessy ______ to New York?

—Yesterday. (09武汉)

A. does; get     B. did; get     C. has; got     D. had; got

答案:B

65.—How clean the bedroom is!

—Yes,I am sure that someone ______ it. (09武汉)

A.cleans     B.cleaned    C.has cleaned     D.had cleaned

答案:C

66. —May I watch TV for a while?

—No,you ______.You have to finish your homework first. (09武汉)

A.shouldn't    B.needn't    C.mustn't    D.won't

答案:C

67. —Would you like to go shopping with me now?

—I’m afraid I can’t.I __________ wash my clothes.(09仙桃)

A. can     B. may     C. would     D. have to

答案:D

68.The girl is too shy __________ in front of the whole class.(09仙桃)

A. speaks     B. to speak     C. not speak     D. not to speak

答案:

69.—Nick,would you mind not __________ those old jeans?They look terrible.

—Really?How about this pair?(09仙桃)

A. wear     B. wore     C. wearing     D. to wear

答案:C

70.The boy __________ down the street when the UFO landed.(09仙桃)

A、walks     B、walked     C、is walking     D、was walking

答案:D

71.—__________ to Tibet?

—No,never.But I’m planning to go there next year.(09仙桃)

A、Have you been     B、Have you gone     C、Did you go     D、Will you go

答案:A

72.—What’s this?

—A flying disk.It __________ by college students.(09仙桃)

A、invented     B、invents     C、is invented     D、was invented

答案:D

73. Anna hasn’t come to school today. I think she ________ be ill. (09孝感)

     A. can      B. has to      C. may      D. should

答案:C

74. — What a beautiful factory! I want to work in it.

   — Well, workers _________ very much here. (09孝感)

      A. need      B. are needing          C. are needed            D. will need

答案:C

75. Yang Fen ________ every Saturday afternoon volunteering in an old people’s home. (09孝感)

      A. costs      B. takes            C. pays            D. spends

答案:D

76. Bob, you watched the fashion show last night, ________ ? (09孝感)

     A. weren’t you      B. didn’t you      C. haven’t you    D. won’t you

答案:B

77. We must do everything we can _________ waste water from running into rivers. (09孝感)

      A. keep        B. kept        C. to keep  D. keeping

答案:C

78. — Tommy, do you know if Frank ________ to the zoo this Sunday if it ________?

— Sorry, I have no idea. (09孝感)

 A. will go; is fine                    B. goes; is fine

C. will go; is going to be fine          D. goes; will be fine

答案:A

79. ---How was your trip to the ancient village?

---Fantastic! We___________to a natural museum of strange stones.(09宜昌)

    A. go      B. went     C. are going      D. will go

答案:B

80. ---Can you tell me where the students of Class 2 are?

---They___________reading the book on Scientific Outlook on Development just now. (09宜昌)

    A. will find    B. have found   C. were found    D. found

答案:C

81. —Where is Peter?

—He           volleyball with his friends in the school gym.(09娄底)

A. plays             B. played               C. is playing

答案:C

82. —Must I be in hospital for a week, Doctor?  

—No, you          . You can go back home tomorrow.(09娄底)

A. mustn’t           B. needn’t                  C. must

答案:B

83. Students are ______ to speak loudly in the reading room. (09通化)

     A. told             B. suppose    C. not supposed            D. allowed

答案:C

84. -- Where are the Greens, may I ask?

   --- Well, they ______ to England. They have been there for nearly a week now.(09通化)

       A. have been             B. are going to           C. have gone             D. will go

答案:C

85. The woman made his son ______ finally after she told him some jokes.(09通化)

       A. laughed                 B. to laugh                C. laugh               D. laughing

答案:C

86. I bet Mrs. Black will come to help us with the celebration if she ______ too busy

tomorrow. (09通化)

       A. is                         B. will be                  C. won’t be               D. isn’t

87. --- Look, what an old palace! It looks so great!

   --- Yeah, it ______ nearly 800 years ago. (09通化)

       A. was building          B. was built               C. has built                D. is built

答案:B

88. —­­____________I borrow these magazines?

—Sorry, only the magazines over there can be borrowed.(09常州)

A. Must                  B. Would               C. May                 D. Need

答案:C

89. Don’t discuss the problems with your partner unless you­­____________ to do so. (09常州)

A. ask        B. are asked             C. will ask         D. will be asked

答案:B

90. The teachers­­____________ the office for a few minutes when we arrived. We didn’t meet them. (09常州)

A. had been away from                         B. had left

C. have been away from                      D. have left

答案:A

91. —Is that your best friend Simon?

---No, it ______be him.He flew to Hong Kong yesterday.(09连云港)

A. mustn’t     B. may not    C. can’t    D. needn’t

答案:C

92. —Have you read a book called Jane Eyre?

   —Who________it?(09苏州)

A.writes        B.has written      C.was writing     D.wrote

答案:D

93.It is usually warm in my hometown in March,but it_______be rather cold sometimes.(09苏州)

A.must         B.can         C.should        D.would

答案:B

94.—Did you watch the football match yesterday?

   —Yes,I did.You know,my brother_______in the match.(09苏州)

    A.is playing           B.was playing      C.has played      D.will play

答案:A

95. I_______a lot but I don’t play very often now.(09苏州)

    A.use to play tennis                      B.was used to play tennis

    C.am used to play tennis                  D.used to play tennis.

答案:D

96. The young man used to_______ to work, but he is used to________ to work now. (09宿迁)

  A. drive; walking     B. drove; walked    C. drive; walks    D. driving; walk

答案:A

97. –Must I finish watering the flowers now?

–No, you________.(09宿迁)

A. must        B. won’t         C. needn’t        D. can’t

答案:C

98. –Would you please________ your storybook________ me?

   –Sure, But you must return it to me before Wednesday. (09宿迁)

   A. borrow; to    B. keep; for      C. lend; to      D. buy; for

答案:C

99. –Mum, can I have something________?

   –Oh, dear. You can only drink some water. There is________ in the kitchen. (09宿迁)

   A. to drink; nothing else           B. drinking; something else

   C. to eat; something else           D. eating; nothing else

答案:A

100. –What ________ the number of the students in your school?

   –About two thousand. A number of them_________ from England. (09宿迁)

   A. is; are        B. is; is        C. are; is       D. are; are

答案:A

101. —May I smoke here, please?

—I am afraid you ___________. This is a non-smoking area.(09扬州)

A. can       B. can’t        C. may        D. may not

答案:B

102. —What is Mum cooking in the kitchen?

—Fish, I guess. How nice it ___________!(09扬州)

A. looks            B. sounds          C. tastes         D. smells

答案:D

103. —Has your father finished his report?

—Sorry, I don’t know. He ­­­­___________ it this morning. (09扬州)

A. was writing       B. wrote        C. has written      D. had written

答案:A

104. —What a heavy rain!

—So it is. I prefer ___________ at home ___________ on such a rainy day. (09扬州)

A. watch TV; to go out                  B. watch TV; go out

C. watching TV; to going out             D. to watch TV; going out

答案:C

105. —There ___________ a charity show this weekend. Would you like to join us?

    —Of course. I’d love to. (09扬州)

A. is         B. has         C. will be        D. will have

答案:C

106. —Do you know the result of the competition?

—No. It ___________.(09扬州)

A. hasn’t announced                       B. hasn’t been announced

C. didn’t announce                        D. wasn’t announced

答案:B

107. —___________ more about tomorrow’s weather, call 121.

—OK, I will. Thank you. (09扬州)

A. Know               B. Knowing        C. To know       D. Known

答案:C

108. When we practice speaking English,we often end up_______ in Chinese.(09锦州)

A.to speak     B. speaking    C. spoken     D. speak

答案:B

109.It is impolite to _____ those persons in trouble.(09锦州)

  A.laugh to     B. laugh with    C. laugh of   D. laugh at

答案:D

110. My grandfather ________ us stories when I was young.(09锦州)

  A.was used to tell       B.is used to telling

  C.are used to tell       D.was used to telling

答案:D

111. —Is everything _____ we need to do _______?

—Yes. You needn’t worry about it. (09锦州)

A. which; has done    B. which; doing    

C. that; has done     D. that; done

答案:D

112. When I got there, he _____ them to dance.(09宁夏)

   A. is teaching    B. teaches     C. was teaching   D. taught

答案:C

113. --- Would you like to go and see the film with me tonight?

    --- Thank you, but I ______ it already. (09宁夏)

   A. saw         B. have seen     C. see         D. will see

答案:B

114. --- I’m sorry to keep you waiting.

    --- Oh, not at all. I ______ here for only a few minutes. (09宁夏)

   A. was        B. have been     C. will be        D. am

答案:B

115. --- Whose bike is this?

     --- It ______ belong to Adam. Look! His bag is on it. (09宁夏)

A. must      B. may          C. will          D. can

答案:A

116. The woman behind the girls ______ a famous actress. (09宁夏)

A. is         B. are           C. have         D. has

答案:A

117. She will write to you as soon as she ______ to Guangzhou. (09宁夏)

A. got       B. will get        C. gets          D. get

答案:C

118. She won’t let her daughter _____ by the river. (09宁夏)

A. play      B. plays          C. to play        D. playing

答案:A

119. —How is your friend coming?

—I’m not sure. He _______ drive here.(09德州)

A. may               B. can                 C. must                 D. will

答案:A

120. —What a beautiful watch! Is it new?

      —No, I have _______ it for 2 years. (09德州)

A. had               B. sold                  C. borrowed              D. bought

答案:A

121. — You are        on the phone, Tony.

— Yes, mum,        .(09泰安)

    A. wanted; I’m coming                    B. called; I’m coming 

C. needed; I’ll come                       D. asked; I’ll come

答案:A

122. The girl was often heard        happily in her room. (09泰安)

A. sing                    B. to sing        C. singing              D. sings

答案:B

123. — Listen! Is Professor Johnson giving a report in the hall?

— No, it        be him. He has gone to Japan. (09泰安)

   A. needn’t        B. may not             C. mustn’t             D. can’t

答案:D

124. —How long could I         your English-Chinese dictionary?

   —Only one day, please.(09淄博)

   A. keep                   B. borrow              C. lend                  D. get

答案:A

125. —Would you mind         my little sister while I am away?

   —Of course not. (09淄博)

   A. looking for          B. looking at          C. looking after      D. looking forward to

答案:C

126. Attention, please. There         a football game between China and Korea this evening. (09淄博)

   A. is going to be       B. has been            C. has                   D. will have

答案:A

127. —May I listen to the music here, Mr. White?

   —Sorry, you’d better         it like that. (09淄博)

   A. not to do             B. not do               C. don’t do            D. not do to

答案:B

128. —Hello! This is Henry Speaking. I’d like to speak to your father.

   —Sorry, he has         Shanghai. (09淄博)

   A. been in                B. been to              C. gone to             D. come to

答案:C

129. —Hi, Jack. Did you go to Jim’s birthday party?

   —No, I felt so sad. I        . (09淄博)

   A. didn’t invite         B. wasn’t invited           C. am not invited    D. hadn’t invited

答案:B

130. —Whose notebook is this?

   —It         Jane’s. It has her name on it. (09淄博)

   A. must be                     B. might belong to         C. may be       D, could be

答案:A

131. All the students in Class 5 will climb the mountain if it _______ rain tomorrow.(09绵阳)

    A. won’t     B. don’t      C. didn’t     D. doesn’t

答案:D

132. ----Let’s go to the West Hill Park by taxi.

  ---- Oh, it is not far away from here. We _______take a taxi. (09绵阳)

A. couldn’t     B. mustn’t     C. needn’t   D. can’t

答案:C

133. It is reported that more new teaching buildings ___ in our school in the next term. (09绵阳)

    A. will be built   B. was built    C. has built   D. will build

答案:A

134. Please don’t forget ________ the room while I am away in Beijing. (09绵阳)

   A. clean     B. to clean   C. cleaned    D. cleaning 

答案:B

135. —Who’s that under the tree? Is it Jenny?

—It         be Jenny. She’s ill in hospital today.(09达州)

A. can’t       B. must       C. may       D. mustn’t

答案:A

136. —Where is your father, Leo?

—He is in Hainan on vacation. He          for two weeks. (09达州)

A. has been away   B. has left       C. has gone        D. left

答案:A

137. — How beautiful your hometown is!

—Yes, a number of trees          around Dazhou every year. Our environment is getting better and better. (09达州)

A. are plant         B. are planted      C. are planting        D. were planted

答案:B

138. It was great! I         many old friends at the party.(09泸州)

A. meet          B. met            C. am meeting

答案:B

139. Sorry. I’m late.         I come in, Mr. Wang? (09泸州)

A. Can                         B. May                         C. Must

答案:B

140. Dad, can I watch TV now? I          all my homework. (09泸州)

A. am doing           B. have already done             C. do

答案:B

141. My father always asks me________ too much junk food. (09泸州)

A. don’t eat           B. not to eat           C. not eat

答案:B

142. — It’s time for dinner. Where is your father, Emma?

 — He ______ his bike in the yard. (09阜康)

A. clean          B. cleaned           C. is cleaning      D. will clean

答案:C

143. –Another cup of coffee?

   -No, thanks. I _____ be off. Mary is waiting for me.(09绍兴)

A. can       B. may        C. must       D. might

答案:C

144. – Did you go to the flower show in the City Square?

   -No. I ____ how to make food then. (09绍兴)

A. learn        B. learned        C. was learning      D. am learning

答案:C

145. – Is Jack in the library?

   - Maybe. I saw him ______ out with some books just now. (09绍兴)

A. going       B. go        C. to go       D. went

答案:B

146. —Would you like to see Beijing Opera with me tonight?

—I,d like to ,but I,m afriend I_______,I have to write to my pen friend.(09义乌)

A. need       B. needn,t       C. can       D. can,t 

答案:D

147. The programme“Xiuhu Stories”________on Yiwu TV twice a week. (09义乌)

A. is shown       B. showed       C. will show       D. is showing

答案:A

148. Miss Gao isn’t here. She _____ to the bus station to meet Mr. Brown.(09重庆)

   A. go     B. has gone     C. has been     D. would go

答案:B

149. You’d better ______ too much time playing computer games.(09重庆)

A. don’t spend    B. not to spend    C. to not spend    D. not spend

答案:D

150. Waste paper shouldn’t ______ everywhere. It’s our duty to keep our city clean.(09重庆)

   A. be thrown     B. throw     C. is thrown     D. are thrown

答案:A

  评论这张
 
阅读(663)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017