注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

深圳英语家教

深圳潜龙家教 www.szqljj.com

 
 
 

日志

 
 
关于我

我来自山清水秀,人杰地灵的湖南,从事英语家教教学,追求卓越人生,真情待人,热心助人,欢迎八方来客光临!

网易考拉推荐

2009年全国各地中考英语试题——形容词和副词  

2010-07-20 08:38:51|  分类: 英语题型 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

2009年全国各地中考英语试题——形容词和副词


1.Lee come to Beijing in 2005. He has been here than you . (09北京市)
A long B longer C longest D the longest
答案:B
2.Tian’anmen square is one of squares in the world. (09北京市)
A large B larger C largest D the largest
答案:D
3.We love to go to the country in spring as the flowers smell so . (09广州市)
A. well B. nice C. wonderfully D. nicely
答案:B
4.The letter from my uncle was short. There wasn't news. (09广州市)
A. many B. a few C. much D few
答案:C
5. The boy doesn't speak his sister, but his written work is very good. (09广州市)
A. as well as B so good as
C. more better than D. more worse than
答案:A
6. --- Tina, you know what? W can have a dog!
--- Great! But I prefer to have a cat. It is _to take care of. (09杭州市)
A. easy B. easier C. easiest D. the easiest
答案:B
7. China is one of ____________ countries in the world. (09河南省)
A. old B. the older C. oldest D. the oldest
答案:D
8. Taking buses in Beijing is ______ than taking a taxi. (09通化市)
A. more cheap B. much cheaper C. a little cheap D. less cheaper
答案:B
9. We don’t have much homework now and our school bags are ______ they used to be. (09锦州市)
A. as heavy as B. not as heavy as
C. as heavily as D. not as heavily as
答案:B
10. --Both of the skirts are in style this year.
--But I think this one is . (09宁波市)
A. popular B. much popular
C. more popular D. the most popular
答案:C
11. – How often do you go to a concert?
– _________ ever. I’m not interested in that at all. (09山西省)
A. Usually B. Hardly C. Almost
答案:B
12.Let's do it______ .There is only five minutes left. (09陕西省)
A.hardly B.slowly C.quickly D.politely
答案:C
13. After the rebuilding our school is becoming _______________.(09绵阳市)
A. more and more beautiful B. more beautiful and beautiful
C. beautiful and beautiful D. the more beautiful
答案:A
14. — Can you catch what the teacher said in the English class?
— Sorry, I can ____ understand it. (09绵阳市)
A. hardly B. almost C. nearly D. never
答案:A
15. – This skirt is too _______ . Would you show me another one?
- OK. Please try this one. It’s cheaper. (09绍兴市)
A. personal B. special C. famous D. expensive
答案:D

  评论这张
 
阅读(224)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017