注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

深圳英语家教

深圳潜龙家教 www.szqljj.com

 
 
 

日志

 
 
关于我

我来自山清水秀,人杰地灵的湖南,从事英语家教教学,追求卓越人生,真情待人,热心助人,欢迎八方来客光临!

网易考拉推荐

2009年全国各地中考英语试题——名词  

2010-07-21 08:13:19|  分类: 英语题型 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

2009年全国各地中考英语试题——名词


1.This is not my dictionary. It’s ______ . she lent it to me this morning.. (09安顺市)
A my sister B my sisters C my sister’s D my sisters’
答案:C
2. It is five years since we began to enjoy a ______ spring holiday each year. (09杭州市)
A. ten-day B. ten day C. ten day’s D. ten-days
答案:A
3.-Oh,my god! We have missed the last bus. What shall we do?
-I’m afraid we have no ______ but to take a taxi. (09南京市)
A choice B decision C reason D information
答案:A
4. --I want to buy the book "Cold Mountain". Do you know its .
--Not really. Maybe three dollars. (09宁波市)
A. cover B. size C. color D. price
答案:D
5. — Taking a walk in the evening is a good .
— So it is; it keeps us healthy. (09泰安市)
A. habit B. hobby C. rule D. favor
答案:A
6.Look at the flowers! They are in different : red, yellow, pink…(09山东省)
A. colors B. sizes C. prices D. names
答案:A
7. – How can I see thick snow in most northen parts of China?.
– You have to wait till____________ comes ,Steve. (09山西省)
A.summer B. autumn C. winter
答案:C
8. Let’s get some ____________ about tourism on the Internet. (09山西省)
A. information B. message C. invention
答案:A
9. Elephants, pandas and ________ are animals. (09绵阳市)
A. chicks B. ducks C. penguins D. dolphins
答案:D
10. – I hear you have to get up early every morning.
-Right. It’s one of the _____ in my family. (09绍兴市)
A. plans B. orders C. rules D. suggestions
答案:C
11 .We need to come up with a/an ______ and make a decision at once. (09通化市)
A. information B. advice C. idea D. news
答案:C

  评论这张
 
阅读(234)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017