注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

深圳英语家教

深圳潜龙家教 www.szqljj.com

 
 
 

日志

 
 
关于我

我来自山清水秀,人杰地灵的湖南,从事英语家教教学,追求卓越人生,真情待人,热心助人,欢迎八方来客光临!

网易考拉推荐

2009年全国各地中考英语试题——冠词  

2010-07-21 08:15:06|  分类: 英语题型 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
2009年全国各地中考英语试题——冠词
 
1. There's _________800-metre-long road behind _________hospital.   (09兰州市)
A. an, an        B. a, a         C. an, the         D. a, the
答案:C
2. Sandy often takes her dog for _________ walk around the lake after supper. (09南京市)
A. a      B. an       C. the         D.不填
答案:A
3. Mary has _______ got it from her uncle. (09杭州市)
A. a         B. an        C. the      D. 不填
答案:B
4. ---How about _______ charity show?
---I should say it was_______ success. (09苏州市)
A. the; a       B. the; /      C. a; a       D. a; /
答案:A
5.–What should I buy for Tom’s birthday?
 - How about _______ camera? He loves taking photos. (09绍兴市)
A. a             B. an               C. the              D. /
答案:A
6. After school we usually play _______ basketball for half an hour on playground. (09广州市)
A. the; the        B.不填;不填      C.不填;the     D. the;不填
答案:C
7. We can see _____ full moon on the evening of August ____ 15th every year. (09绵阳市)
A. the; a      B. a;a     C. a;the      D. the;the
答案:C
8. What exciting news it is! Is _____ news true? (09烟台市)
A. an; the        B. an; a      C. /; the         D. /; a
答案:C
9. Learning        country’s language is a better way of knowing       culture behind it. (09泰安市)
A. the; a      B. a; the   C. 不填; the  D. a; 不填
答案:B
10. “Do you want to go to      action movie?”  ” No, I don’t want to.” (09贵阳市)
A. a             B. an            C. /
答案:B
11. --- How was _____ dinner at Mike’s house?
   --- It was great. Mike’s mum is _____ wonderful cook. (09通化市)
   A. a, the B. the, a C. the, the D. a, an
答案:B
12. In Nanjing, we stayed at a very nice hotel. But I can’t remember ________ name of it. (09孝感市)
A. the             B. a              C. an              D. /
答案:A
13. What       useful book! And          book is popular with students.(09达州)
A. a; a          B. an; a         C. the; the          D. a; the
答案:D
14. — Which one is your mother?
    — ______one in a purple skirt under the big tree.(09阜康)
A. A          B. An          C. The         D. /
答案:C
15. ---Do you play _________ piano in your free time?
   ---No, I like sports. I often play ________ soccer with my friends.(09福州)
       A. /; the       B. the; /         C. the; the          D. a; a
答案:A
16. In Nanjing, we stayed at a very nice hotel. But I can’t remember ________ name of it.(09孝感)
     A. the    B. a      C. an          D. /
答案:A
17. —Why do you like Mary?
—Because she is           honest girl. (09娄底)
A. a    B. an    C. the
答案:C
18. –Who’s _________ young man with long hair?
  –He’s a friend of mine.(09宿迁)
  A. a   B. the   C. an   D. his
答案:B
19. Jack likes playing_____ soccer, but he doesn't like playing ________piano.(09锦州)
A./,/      B.the,/      C.the.the     D./,the
答案:D
20. Jack started to work at _______ early age because his family was very poor.(09德州)
A. a       B. an         C. the        D. /
答案:C
21. ---How do you go to ________ work?
--I usually take _________ bus.(09深圳)
A.the, a       B./, a      C. a, a        D.the,/
答案:B
22. –Mimi knows so much about the earth!
–Yes, you know she is only _______ eight-year-old girl.(09湛江)
A. a  B. an  C. the  D.不填
答案:B
23. –What should I buy for Tom’s birthday?
   - How about _______ camera? He loves taking photos.(09绍兴)
A. a             B. an            C. the           D. /
答案:A
24. — Do you know the story of Goldilocks and the Three Bears?
  — Yes, I do. It’s ______ interesting story.(09义乌)
A. a         B. an          C. the          D. 不填
答案:B
  评论这张
 
阅读(223)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017