注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

深圳英语家教

深圳潜龙家教 www.szqljj.com

 
 
 

日志

 
 
关于我

我来自山清水秀,人杰地灵的湖南,从事英语家教教学,追求卓越人生,真情待人,热心助人,欢迎八方来客光临!

网易考拉推荐

2009年全国各地中考英语试题——代词  

2010-07-22 08:13:40|  分类: 英语题型 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

2009年全国各地中考英语试题——代词


1. College students are old enough to teach________.(09安顺市)
A. them       B. their        C. themselves       D. they
答案:C
2. David talked with a friend of ________on the internet for a long time yesterday. (09安顺市)
A. he       B. his        C. him        D. himself
答案:B
3. ---Do you know Alice?
  ---Yes. I know _______ very well. (09杭州市)
A. she    B. herself    C. her      D. hers
答案:B
4. – ______ are you talking about?
  -- Something about the A (H1N1) flu.(09杭州)
  A. What    B. Where     C. Why     D. How
答案:A
5.-Are the keys over there ______?
-No go and ask Anna. They may belong to her. (09南京市)
A. you         B. your         C. yours         D. yourself
答案:C
6. Make sure you’ve got the tickets and guidebooks and ______before you leave. (09苏州市)
A. something       B. anything           C. everything       D. nothing
答案:C
7. --Do you have anything important to say for yourself?
  --________ except sorry. (09宁波市)
  A. Something      B. Nothing           C. Anything        D. Everything
答案:B
8.-Where is my pen? Have you seen ________?
-Oh, sorry.  I have taken ________ by mistake. (09烟台市)
A. it; yours       B. them; his        C. it; mine       D. them; hers
答案:A
9. – Look!What’s ___________ in the sky?
– It looks like a kite. (09山西省)
A. this                B. that                 C. those
答案:B
10. Mom and Dad are ______ movie lovers. They have many hobbies in common. (09山西省)
   A. both               B. either                C. neither
答案:A
11.--Which would you like to drink, coffee or orange juice?
--______. Please give me a cup of tea. (09广州市)
A. Neither         B. Both         C. All          D. None
答案:A
12. An old friend of my sister’s always helps my brother and______ with English. (09广州市)
A. I; our         B. me; ourselves      C. I; my        D. me; our 
答案:D
13– Does ________ know the answer to the question?
   -Me. (09绍兴市)
A. everybody       B. anybody        C. somebody     D. nobody
答案:B
14. --- The shoes don’t fit me. Would you please show me _________?
   ---- Sure. Here you are. (09绵阳市)
   A. the other one   B. the others       C. another pair    D. another one
答案:C
15. Mr. Wang is very friendly, and ______ like him very much.(09北京)
 A. we      B. us       C. our      D. ours
答案:A
16. –______ won the 100th gold at the Olympics for China? –Zhang Yining, she’s from Beijing. (09北京)
 A. Who     B. What      C. When     D. Where
答案:A
17. My sister has two skirts. One is yellow, _____ is black. (09北京)
A. other     B. another      C. others      D. the other
答案:D
18. --- Look, that’s Mike, your classmate.
   --- Yes. Let’s go and say hello to ______.(09通化)
   A. him B. he     C. her  D. hers
答案:A
19. --- What do you think of their school? (09宁夏)
   --- It’s really beautiful. But I don’t think their school is as big as ____.
     A. ours         B. us          C. we         D. our
答案:A
20. --- Can you come on Monday or Tuesday?
   ---I’m afraid _______ day is possible. (09宁夏)
   A. neither       B. either      C. some         D. any
答案:A
21. Things made by hand are usually more expensive than ______ produced in factories. (09宁夏)
A. these     B. this             C. that         D. those
答案:D
22. Millie gave_________ a baby cat yesterday that hurt ________ when it fell from the tree.(09苏州)
A.me;it       B.myself;itself      C.me;itself      D.myself;it 
答案:C
23. —Do you wont tea or coffee?(09苏州)
    —_______,I really don’t mind.
A.None        B.Either          C.Neither          D.All
答案:B
24. —Who is the best friend of ______ at school?(09阜康)
—I think Helen is. We often help each other.
A. mine         B. his         C. yours        D. hers
答案:C
25. My daughter wants a rabbit for long, but I have no time to buy__ for her. (09东营)
A. it    B. one   C. the one   D. that
答案:B
26. ---Excuse me, are these books ________?  
---No, they are ________ classmate’s.(09福州)
   A. his; he       B. hers; hers        C. your; mine      D. yours; my
答案:D
27. ---Is there ________ in today’s newspaper? (09福州)
   ---Yes, our National Table Tennis Team won all the seven gold medals once more.
A. something new     B. anything new     C. somebody special     D. anybody special
答案:B
28. —Which is more useful, listening or speaking?
—I think _______ of them are useful.(09齐齐哈尔)
A. none       B. both           C. all
答案:B
29. – Is Miss White ______ English teacher, Maria?     
– No, she teaches ______ geography.(09恩施)
   A. your; my       B. you; mine         C. you; us        D. your; us
答案:D
30. –I’d like __________ grapes and pears.
   –Oh, I only need _________ orange juice.(09恩施)
  A. some; a few    B. a few; some      C. a little; few    D. a little; a few
答案:B
31. ---What do you usually do in your spare time, playing the violin or the piano?
---I do___________ of them. I practice singing with some volunteers.(09宜昌)
    A. either   B. both      C. all     D. neither
答案:D
32. This isn’t my shirt.It’s __________,I think.(09仙桃)
A、me     B、her     C、hers     D、mine
答案:C
33. — The books are so nice, which one can I take?
   — Oh, you can take _________ of them. I’ll keep none.
    A. both        B. all        C. neither          D. either
答案:B
34. —How heavily it rained this early morning.
—Yes. But ________ of the students in our class was late for school.(09娄底)
A. some     B. none      C. all
答案:B
35. —Lucy’s skirt is black. What about ________? 
—Mine is white.(09娄底)
A. you   B. your   C. yours 
答案:C
36. —The pet dog in your hand is very nice. Is it _______?
—Yes, but I’ll give it to my friend, Lucy as _______ birthday present.(09黄冈)
A. you; her   B. yours; hers  C. yours; her  D. you; hers
答案:C
37. —Would you like to go to the concert with me tonight?
—I’d love to, but ______ of us couple has tickets. Do you have some? (09黄冈)
A. both    B. all   C. neither   D. none
答案:C
38. —Could you please tell me ________ in today’s newspaper?
—Sorry, _______.(09黄冈)
A. something special; special nothing  B. special something; special nothing
C. anything special; something special  D. something special; nothing special
答案:D
39. —Which would you like, Coke or tea?
—­­____________. I prefer coffee. (09常州)
A. Neither       B. Both        C. Either        D. None
答案:A
40. –Would you like some coffee or tea?
  –________. Water is OK.(09宿迁)
  A. Both             B. Either          C. Neither        D. All
答案:C
41. Hurry up! They are waiting for ________ .(09泸州)
A. we   B. us  C. our 
答案:B
42. —Bob! Is this your dictionary?
 —No, it isn’t. Ask Sally. She is looking for_______.(09德州)
A. his         B. hers       C. mine         D. yours
答案:B
43. When I returned to my hometown, I was nearly lost. Almost_______ had changed.(09德州)
A. nothing       B. anything     C. something      D. everything
答案:D
44. His MP3 is the same as ________, but it is more expensive.(09淄博)
   A. him   B. mine   C. my   D. her
答案:B
45. —Where would you like to go, Jinan or Qufu?
   —________ . I only want to go to Qingdao.(09淄博)
   A. Neither  B. Either   C. Each   D. All
答案:A
46. ---I phoned you at six last night, but ______ answered.
---I _________a walk in the park at that time.(09深圳)
A.no one, was having         B.anyone,was having 
C.nobody,had                 D.somebody,had
答案:A
47. ---___________that new bike over there?
---I think it’s________.(09深圳)
A. Who’s, Sam     B.Who’s, Sam’s    C. Whose is,Sam    D.Whose is,Sam’s
答案:D
48. —Have you found your lost mobile phone? 
—No, I haven’t found ___________, but I bought ___________ this morning. (09扬州)
A. one; that         B. that; one        C. it; one          D. one; it
答案:C
49. ---Linda, help _____ to some fruit.
   --- Thank you.(09重庆)
   A. you      B. yours      C. yourself     D. yourselves
答案:C
50. ---Who will send you to the new school, your mom or your dad?
   --- ______. I’ll go there alone.(09重庆)
   A. Both        B. Either           C. Neither         D. None
答案:C
51. All of us find _____ necessary to take exercise every day.(09重庆)
   A. this     B. that     C. it        D. them
答案:C
52. 一How can I make friends in a new school?
   一Say hello to __________ to you today,and you can have a friend tomorrow.(09哈尔滨)
A.new someone    B.someone new    C.new anyone
答案:B
53. ----What an amazing performance! It’s the most interesting magic show I’ve ever seen.
----But I’m afraid it won’t interest ________. (09盐城)
A. somebody       B. anybody       C. nobody        D. everybody
答案:D
54. –I’m leaving for the exam. Bye-bye, mum.
   --Well, make sure you’ve got _______ ready. (09安徽)
   A. something      B. anything       C. everything      D. nothing
答案:C
55. –Are Jim and Bob playing outside?
   --_________. They are doing their homework in the study. (09安徽)
   A. Either      B. Both      C. Neither      D. None
56. –Who helped you repair your bike?
   --______! I repaired it all by myself. (09芜湖)
   A. Anybody     B. Everybody     C. Somebody      D. Nobody
答案:D
57. –Do you need a new schoolbag, Kate?
   --Yes. I am going to buy ______ tomorrow. (09芜湖)
   A. it       B. one      C. this       D. that
答案:B
58. Hurry up. There is ______ time left. (09莆田)
   A. a little     B. little     C. few    
答案:B
59. Is there any difference between your idea and _____? (09河北)
   A. he     B. his     C. she    D. her
答案: B
60. Sam looks like his Dad. They are _____ tall. (09河北)
   A. either     B. any     C. all      D. both
答案:D
61. –What’s wrong with Mary?
   --She fell off ____ bike and hurt _____ badly. (09绥化)
   A. her, her     B. her, herself     C. hers, her
答案:B
62. I asked her for ____ orange juice, but she didn’t have ____. (09黄石)
   A. any, any     B. some, any     C. some, some     D. any, some
答案:B
63. His name is Thomas, but he calls _____ Tom. (09黄石)
   A. his     B. him     C. it     D. himself
答案:D
64. –Isn’t the MP4 yours, Ben?
   --No, it’s Jim’s. ______ is left at home. (09连云港)
   A. Mine     B. Yours     C. Hers     D. His
答案:A
65. Timmy tells me that you have read _____ on the Internet. (09连云港)
   A. something amazing          B. anything amazing
   C. amazed something           D. amazed anything
答案:A
66. –I’m afraid I’ll fail in the exam.
   --Come on, Philip. You must believe in _____. That’s the secret of success. (09连云港)
   A. yourself     B. himself     C. herself     D. myself
答案:A
67. We have _______ rain this spring. The trees and grass don’t grow well. (09凉山州)
   A. little      B. a little       C. few
答案:A
68. –Is there _______ in today’s China Daily?
   --No, there’s _______. It’s too boring. (09凉山州)
   A. anything special, nothing unusual     B. anything special, something unusual
   C. something special, nothing unusual
答案:A
69. –Can we beat them?
   --Yes, of course. ______ is possible if we try our best. (09本溪)
   A. Anything     B. Nothing     C. Something     D. None
答案:A
70. The pet dog is so clever that I like _____ very much. (09柳州)
   A. it      B. his      C. us      D. you
答案: A
71. –Which do you prefer, bread or rice?
   --_______. I’m not hungry now. Thank you all the same. (09滨州)
   A. Either     B, Neither     C. Both      D. None
答案:B
72. –Welcome to my home for dinner, children. Help ______ to some chicken. I’ll cook some fish for you.
   --Thank you, Aunt Li. (09滨州)
   A. yourself      B. you      C. yourselves     D. ourselves
答案:C
73. –Denny, someone in your class phoned you this morning.
   --Oh, who was _______? (09聊城)
   A. he      B. she      C. it      D. that
答案:C
74. Xiao Shenyang says that ______ job is to make people happy. (09临沂)
   A. his     B. he      C. him     D. himself
答案:A
75. Helen has two sisters and a brother. Her brother is working, but ____ her sisters are still at school. (09临沂)
   A. neither     B. either     C. all     D. both
答案:D
76. “Have _____ try, you are so close to the answer,” the teacher encourages the kids. (09潍坊)
   A. the other    B. one another     C, other     D. another
答案:D
77. If you can’t decide which of the two novels to borrow, why don’t you take _____? I won’t read them this month. (09无锡)
   A. both      B. all      C. any      D. either
答案:A
78. –Betty, help ______ to some soup.
   --Thanks a lot. (09漳州)
   A. you      B. your      C. yourself      D. yours
答案:C
79. He has several books on the desk, but ______ of them is on history. (09漳州)
   A. none     B. neither     C. all     D. both
答案:A
80. This morning I tried several coats on in the shop, but _____ of them looked good. (09新疆)
   A. nothing     B. both     C. none     D. either
答案:C
81. –Excuse me. I want to buy some milk. Where can I find a supermarket?
   --Oh, I know ______ not far from my home. (09成都)
   A. it      B. that      C. one
答案:C
82. “Have you read today’s newspaper?” “Not yet. Is there _____?”(09贵阳)
   A. anything important   B. nothing interesting    C. important anything
答案:A
83. –What do you think of the program?
   --_______ interesting. It was just a waste of time. (09济宁)
   A. Nothing     B. Anything      C. Something      D. Everything
答案:A
84.—Which of the two T-shirts will you take?
   --I’ll take _____, one for my brother, the other for myself. (09江西)
   A. either     B. neither     C. all     D. both
答案:D
85. She is a student and _______ name is Kate. (09南充)
   A. she      B. her      C. hers
答案:B
86. –Are the keys over there ______?
   --No. Go and ask Anna. They may belong to her. (09南京)
   A. you     B. your     C. yours     D. yourself
答案:C
87. The doctor advised Elsa strongly that she should take a good rest, but ____ didn’t help. (09南京)
   A. she     B. it     C. which     D. he
答案:B
88. –Is this the Greens’ house?
   --No. _______ is over there. (09 威海)
   A. His      B. Their      C. Theirs      D. Them
答案:C
89. –What do you think of the street?
   --Very beautiful. There are many tall trees on ______ side of it. (09益阳)
   A. either     B. both      C. every
答案:A
90. –Excuse me. Is this ______ book, Kangkang?
   --No, it’s not ______. (09益阳)
   A. yours, mine    B. your, mine     C. your, my
答案:B
91. Friends like you make _____ a lot easier to get along in a new place. (09枣庄)
   A. me      B. that      C. you      D. it
答案:D
92. –What are you doing this weekend?
   --I want to do _______. (09贵港)
   A. something different         B. different something
   C. anything different          D. different anything
答案:A
93. –Who taught you to play volleyball?
   --Nobody, I learnt it by ______. (09随州)
   A. me      B. my       C. myself
答案:C

  评论这张
 
阅读(325)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017