注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

深圳英语家教

深圳潜龙家教 www.szqljj.com

 
 
 

日志

 
 
关于我

我来自山清水秀,人杰地灵的湖南,从事英语家教教学,追求卓越人生,真情待人,热心助人,欢迎八方来客光临!

网易考拉推荐

小学五年级第二学期英语期末试题(牛津)  

2011-04-26 18:26:38|  分类: 英语题型 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
                                      听力(30分)

一、听录音,选出你所听到的单词或词组,听两遍。(每题1分,计10分)

(    ) 1. A. card

B. catch

C. cartoon

(    ) 2. A. let

B. lesson

C. listen

(    ) 3. A. wash

B. watch

C. which

(    ) 4. A. butterfly

B. dragonfly

C. firefly

(    ) 5. A. white

B. write

C. bright

(    ) 6. A. 6:15

B. 7:15

C. 6:45

(    ) 7. A. toothache

B. backache

C. headache

(    ) 8. A. walk carefully

B. sit quietly

C. sing loudly

(    ) 9. A. carry big things

B. glow at night

C. dance in the flowers

(    )10. A. touch your knees

B. lift up your right leg.

C. put your feet together

二、听录音,给下列图画标上正确的序号,听两遍。(每题1分,计5分)

1

 

 

 

 

2

3

4

5

 

三、根据你所听到的问句,选出正确答句,听两遍。(每题2分,计10分)

(    ) 1. A. Yes, I do.

B. Yes, I can.

C. Not yet.

(    ) 2. A. Yes, speaking.

B. Yes, I’m Tom speaking

Yes, I’m Tom. 

(    ) 3. A. It’s nine.

B. It’s Monday.

C.It’s twenty.

(    ) 4. A. Yes,we do.    

B. Yes,there are.

C. We have two.

(    ) 5. A.. Yes,she does.

B.  Yes,she is. 

C.. No,he doesn’t.

四、听录音,完成短文,读三遍。(每题1分,计5分)

     Frank is a ___________ boy. He ___________ in China now. He likes making model ___________ and ___________ to music. He has many Chinese friends. They teach ___________Chinese. He can sing some Chinese songs now.

笔试部分(70分)

一、英汉互译。(1-5每题2分,6-10每题1分,计15分)

1. 集邮             __    ____    6.at once            ______       

2. 向……学习          __ ____     7. follow the orders   __      ____   

3. 谈论               ____         8. stay in bed               ___     

4. 在周二上午______________________9. New York     __   ____      

5. 写一封电子邮件     ____ __        10. lie on one’s back           ___       

二、将正确答案的序号填在题前的括号内。(每题1分,计15分)

(    ) 1.Mr Brown likes          chess.He wants to          chess with me.

A.plays;play           B.playing;plays         C.playing;play

(    ) 2.—Can I help you?    ---             Some noodles,please..

A. I like            B.I’d like           C.Here are

(    ) 3.          am your English teacher. Please listen to         .

      A. I, he           B. I, me            C. you, my

(    ) 4.The man is from         .He speaks            .

A.France,French    B.French,France       C.France,France

(    ) 5.The students are listening      the teacher       .

A.to;carefully           B.to;careful   C./;carefully

(    ) 6. Nancy and David are from the same         , and Ben and Liu Tao are from different        .

A. country, country   B. country, countries   C. countries, country

(    ) 7. —Do you have ___________ hobbies?   —Yes, I do.

A. some            B. any               C. a

(    ) 8. I often play football ___________ the weekends.

A. in               B. on                 C. at

(    )9. The girl can skate, ___________the boy can’t.

     A. but               B. and           C. to

(    ) 10 I can play __________football . My sister can play __________violin.

       A. the; the            B. the; /              C. / ; the

(    ) 11. David goes to school __________Monday ___________Friday by bus.

       A. on; and                B. from; to                C. for; to

(    ) 12. My brother ___________ books now.

A. reads              B. reading            C. is reading

(    ) 13. Helen is a ___________ girl. She can dance ___________.

A. beautiful, beautiful              B. beautiful, beautifully 

C. beautifully, beautiful

(    ) 14. There _______ a bird on the floor.It      two legs.

       A. has;has                    B. is;has            C.has;is       

(    ) 15. —       your father often        the Internet?

         —Yes.He often does it in the evening.

A. Does;surf     B. Does;surfs                 C.Do;surfing       

三、对话配对。(每题1分,计5分)

(     )1.What day is it today?          A .Yes, he can.

(     )2.What are you doing there?      B. I still feel ill.

(     )4.How do you feel now?         C. No, I speak French.

(     )5.Do you speak Japanese?        D. It’s Monday.

(     )7.Can Liu Tao jump high?        E. We’re playing chess.

四、选择合适的介词填空。(每题1分,计5分)

          to    of    in    at   for      

1.Helen is not         school today.She is ill.

2.Can you make a T-shirt         my dog?

3.This is the first lesson         the new term.

4.He is showing his stamps         his friends.

5.  I like watching the butterflies        the  flowers.

五、看图完成对话,每空一词。(每空1分,共10分)

1. A: Excuse me. ___________ are you from? 

     B: I’m from___________.

A: Do you ___________ ___________ ?                       

B: Of course, I do.                                              

2. A: Hi, Su Hai! How ___________ Mike ___________

___________ weekends?

  B: He often___________ photos. How ___________ you?

  A: I often ___________ my homework.

六、连词成句(每题2分,计10分)

1.taking     Are        any medicine       you (?)

                                                           

2.have       What lessons     do you       on Monday  ( ? )

                                                           

3. some bread         I can       take       with me    (. )

                                                           

4. here      Come       have a look       and   (. )

                                                            

5、every day      water      Do     the flowers     you    (?)

                                                            

七、阅读短文并判断正误,正确的写 T,错误的写 F。(每题2分,计10分)

Helen usually gets up very early in the morning. She often goes to school at about half past seven. She has her first lesson at eight o five. She doesn’t go home at noon. She has lunch at a quarter to eleven at school. After lunch, she has a rest for half an hour. Then she plays games with her classmates. Classes are over at half past four. Helen goes home with her friends at about five. At six thirty, she has supper with her parents. She goes to bed at half past nine. That’s Helen’s day.

(    ) 1. Helen usually gets up late in the morning.

(    ) 2. The first lesson begins at about half past seven.

(    ) 3. Helen doesn’t have lunch at home.

(    ) 4. Helen goes home with her classmates at about four.

(    ) 5. Helen goes to bed at nine thirty.

 听力文字稿及参考答案

听力文字稿

一、听录音,选出你所听到的单词或词组,听两遍。(每题1分,计10分)

1. I catch insects at the weekends.

2. Listen! The girls are singing.

3. I often wash clothes in the evening.

4. There’s a dragonfly on the wall.

5. The man in white is Tom’s father.

6. It’s a quarter past six.

7. Jim has got a headache.

8. Please sit quietly and listen to me.

9. Fireflies can glow at night.

10. Stand in a line. And put your feet together.

二、听录音,给下列图画标上正确的序号,听两遍。(每题1分,计5分)

1. —Where are you from?

—I’m from China. I’m Chinese.

2. —What’s your hobby?

—I like surfing the Internet.

3. The boy is doing some exercise.

4. Wang Bing usually plays chess with his father after school.

5. I often catch butterflies in the park.

三、根据你所听到的问句,选出正确答句,听两遍。(每题2分,计10分)

1. Are you ready for class?

2. May I speak to Tom?

3. What’s the time now?

4. How many Music lessons do you have a week?

5. Does your sister swim well?

四、听录音,完成短文,读三遍。(每题1分,计5分)

Frank is a French boy. He lives in China now. He likes making model ships and listening to music. He has many Chinese friends. They teach him Chinese. He can sing some Chinese songs now.

 参考答案

听力部分

一、听录音,选出你所听到的单词或词组,听两遍。(每题1分,计10分)

1.B   2.C    3.A   4.B   5.A   6.A   7.C    8.B   9.B   10.C

二、听录音,给下列图画标上正确的序号,听两遍。(每题1分,计5分)

5   1   2   4   3

三、根据你所听到的问句,选出正确答句,听两遍。(每题2分,计10分)

    1.C   2.A   3.A   4.C   5.A

四、听录音,完成短文,读三遍。(每题1分,计5分)

French;  lives;  ships;  listening;  him

笔试部分

一、英汉互译 (每题1分,计10分)

1. collect stamps  2. learn…from…  3. talk about  4.on Tuesday morning

5.write an e-mail   6立刻.    7 服从命令    8..呆在床上  9.纽约  10.仰躺

二、将正确答案的序号填在题前的括号内。(每题1分,计15分)

1.C  2.B  3.B  4.A  5.A  6.B  7.B  8.C  9.A  10.C  11.B  12.C  13.B  14.B  15.A

三、对话配对。(每题1分,计5分)

1. D  2. E  3. B   4.C   5.A   

四、选择合适的介词填空。(每题1分,计5分)

         at  for   of   to     in      

五、看图完成对话,每空一词。(每空1分,共10分)

1.Where;  America;  speak;  English   

2.does;   spend;   his;   takes;   about;   do

六、连词成句(每题2分,计10分)

1.Are you taking any medicine ?

2. What lessons do you have  on Monday ?

3. I can take some bread with me .

4. Come here and have a look .

5、Do you water the flowers every day ?

七、阅读短文并判断正误,正确的写 T,错误的写 F。(每题2分,计10分)

1.F    2.F    3.T    4.F    5.T

  评论这张
 
阅读(416)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017